Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odasııı victoria nasıl sizcee

ben aldım çok memnunum parçaları da çok güzel kalitesinde de sorun yok ben çokk memnunumm hatta yemek odasında da victoria aldım her ikisini de çok memnun kalarak kullanıyorummm

Çok güzel bi model beyaz mobilyanın temziliği çok kolay oluyor güle güle kullanın

mobilya çok güzel ben gidip gördüm magazasında ama çok pahalı evet :( vazgecmek zorunda kaldım
aynalığı falan süper tam istediğim gibi ama tek hoşuma gitmeyen üzerinde ki desenleri aynalık için o desenleri görmezden gelebilirdim :) ama malesef alamayacağım
alacak arkadaşlarada sürgülü dolabını öneririm daha şık duruyor tek kapılıları pek beğenmedim :)

ben aldım çok memnunum parçaları da çok güzel kalitesinde de sorun yok ben çokk memnunumm hatta yemek odasında da victoria aldım her ikisini de çok memnun kalarak kullanıyorummm

ben bizzat bugün karşıma çıktı annemle dolaşırken, bi de bellonaya bakayım dedim, anaamm aşık oldumm hele o tuvalet masasına tam kafamdaki, arkadaş almış sanırım siz de almışsnız memnunsunuz içim rahat etti. ben 6 kapalı almayı düşündüm sizinki de kapaklı mı:31:

Back
X