Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yatak Odası DekorasyonuYatak odasııı victoria nasıl sizcee
ben aldım çok memnunum parçaları da çok güzel kalitesinde de sorun yok ben çokk memnunumm hatta yemek odasında da victoria aldım her ikisini de çok memnun kalarak kullanıyorummm
Tatlım merhaba ben de bu takımı cok begeniyorum fakat gidip gorme sansım olmadıgı icin karar veremiyorum bir turlu... Siz bunu mu aldınız, memnun musunuz?
mobilya çok güzel ben gidip gördüm magazasında ama çok pahalı evet vazgecmek zorunda kaldım
aynalığı falan süper tam istediğim gibi ama tek hoşuma gitmeyen üzerinde ki desenleri aynalık için o desenleri görmezden gelebilirdim :) ama malesef alamayacağım
alacak arkadaşlarada sürgülü dolabını öneririm daha şık duruyor tek kapılıları pek beğenmedim :)
ben aldım çok memnunum parçaları da çok güzel kalitesinde de sorun yok ben çokk memnunumm hatta yemek odasında da victoria aldım her ikisini de çok memnun kalarak kullanıyorummm
ben bizzat bugün karşıma çıktı annemle dolaşırken, bi de bellonaya bakayım dedim, anaamm aşık oldumm hele o tuvalet masasına tam kafamdaki, arkadaş almış sanırım siz de almışsnız memnunsunuz içim rahat etti. ben 6 kapalı almayı düşündüm sizinki de kapaklı mı