• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Yatak Odası ve Yemek Odası Takımım ;)

sevgili

20.06.2010 / Yeni HaYaT
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2008
770
1
96
40
Bursa
1563.jpg

1567.jpg

1568.jpg

yemek masamda açılıp kapanabiliyor. bi tarafında da gizli bölmesi var. orayada kaşıklarımı falan koyabiliyorum.

gümüşlük ve tv ünitesi almadım. tv ünitemizi özel yaptırmıştık, gümüşlükten de nefret ederim :umursamaz:

koltuk tamımıma daha karar veremedim, büyük bir köşe takımı alacağım ama ondan eminimkaydirigubbakcemile3

çok beğendim..güle güle kullan.hangi marka acaba?
teşekkür ederim canım ama bi markası yok, mobilyacıdan aldık. burda eniştemin bi mobilyacı mağazası var onda beğendik.
mağazalar da bu modeller çok uçuk fiyat, ben saydıklarım ve 8 sandalyeyle birlikte 5000TL 12 ay taksitli aldık.

Ahşabın rengiyle ve beyaz arasında harika bir uyum olmuş. Masa ve konsol da oldukça kullanışlı görünüyor.
Çok beğendim, güle güle iyi günlerde eskitin inşallah cicim.

amin inşallah çiçeks. seninkiler kadar güzel olmasada bizde bişiler seçtik :P

tek kelımeyle bayıldım canım baska bısey demıyorum tam benm hayalımdekı gıbı :asigim:
nerden ve ne kdra aldn canm

mobilyalarının rengi çok hoşmuş ve çok kullanşlı bi model beğendim kaydirigubbakcemile5

çok güsel bi seçim canım
bursadaymışsın hangi mağazadan aldın yazarmısın rica etsem a.s.

fuar mobilya tatlım. eğer düşünüyorsan gitmeni tavsiye ederim çok yardımcı oluyorlar ;)

Back
X