- 19 Ekim 2009
- 1.377
- 11
kızlar bundan 9-10 yıl önce eskitme mobilyalar vardı açık renk mobilyalar falan pek yoktu benim de öyle yatak odam eskitme tozlarından yıldım resmen ve komodinleri ve şifonyride bayaa bi çizildi şimdi bu yaza inşallah boyatmayı düşünüyorum boyacım ya daha koyu bir renge ya lakeye yani bembeyaza ya da krem rengine boyanabileceğini söyledi daha koyuyu aman aman asssla istemem ama beyaz mı krem mi bu tar mobilyalara daha iyi gider kararsız kaldım ..benim mobilyalarım
bu tarz bundan bi tık daha açık renk ama şekli hemen hemen aynı gibi az çok fikir vermesi açısından resimler ekliyorum
beyaz olursa böyle:
krem olursa da böyle gözükecek:
bu tarz ama pembeli falan da olabilir bi yatak örtüsü:
parkelerim koyu kahve rengi ben duvarları da ya çoook uçuk bir pembe ya da kesekağıdı boyamak istiyorum ve böyle minik pembeli kremli yatak örtüsü ya da pike ve üzeine yine çiçekli yastıklar kırlentler koymak istiyorum ferah ve sade olsun istiyorum çok dinlendirici geliyo bana bu cauntr tarza yakın bişey olacak sanırım...
bu tarz bundan bi tık daha açık renk ama şekli hemen hemen aynı gibi az çok fikir vermesi açısından resimler ekliyorum
beyaz olursa böyle:
krem olursa da böyle gözükecek:
bu tarz ama pembeli falan da olabilir bi yatak örtüsü:
parkelerim koyu kahve rengi ben duvarları da ya çoook uçuk bir pembe ya da kesekağıdı boyamak istiyorum ve böyle minik pembeli kremli yatak örtüsü ya da pike ve üzeine yine çiçekli yastıklar kırlentler koymak istiyorum ferah ve sade olsun istiyorum çok dinlendirici geliyo bana bu cauntr tarza yakın bişey olacak sanırım...
Son düzenleme: