• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odası takımımda yardım lütfen

kadis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
5.202
9
158
Adana
yatak odam yeni yani 6 yıl oldu alalı yeni ev aldık taşınacağız dolabım çok kullanışlı memnunum ama rengini değiştirmek istiyorum aslında dün akşama kadar yenisini alacaktık dün gece boyatsam nasıl olur diye düşündüm
er hangi bir ustaya sormadım
sizce her tür türlü mobilyada boyama olur mu
mdf kaplama koyu renkli bir dolap el izi falan belli oluyor
yanlarıda krem
resim ekleyebilmeyi başarırsam ekleyeceğim

ben bu dolabı pudra pembesi ve yine kreme boyatmayı düşündüm

maliyet nasıl çıkar boyatanlar var mı acaba

aynalı şifonyer var birde onu boyatacağım

yatağım bazalı değil yeni bir baza ve başlık lazım
başlığı takıma uygayıun bulabilir miyim bilmiyorum
aslında başlık da istemiyorum
yatak başına dekoratif küçük küçük aynalar koysam falan diyorum orayı ayrı bir renk duvar kağıdıyla kaplatsam diyorum
bu kısmı tam araştırmadım

nasıl fikirlerim sizce
düşüncelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum

her mobilya boyanmaz ama pratik bi bilgi olarak şöyle söyleyeyim, panel mobilya satan yerlerden aldığınız mobilyalar boyanmazken mobilyacılar sitesi vb yerlerden aldığınız mobilyalar boyanır. mobilyayı görmeden tam bi şey söyleyemem siz şöyle hayal edin, yatak odanız bellona istikbalde satılan mobilyalar gibiyse muhtemel ki boyanmaz. şu tip bi şeyse boyanır

http://www.gulermoble.com.tr/uresim/Bodrum Yatak Odasi Takimi-Ceviz.jpg

Merhabalar,

Boyamak yerine kaplayabilirseniz daha temiz iş olabilir.

Kız kardeşimin duvar ünitesini ve masasını kahve-kremden kırmızı-beyaza çevirdik kaplama ile...

Malzemeyi İstanbul Demirkapı'da bir yerden almışlardı..

mdf kaplama ise boyanmaz canım bildiğim kadarıyla sıkıştırılmış suntanın üstüne bir kaplama malzemesi yapıştırlmak suretiyle yapılıyor bu mobilyalar.eğer yenisini alacak durumda değilsen sana iyi kaliteli bir yapışkan folyo ile kaplamanı öneririm.

cevaplarınız için saolun
resimde ki gibi değil
mobilyacıdan almıştık kendi üretimiydi
mobilyacıya sorana kadar kafamı karıştıracak bu durum işte
haftayada doğumum varrrr telaş bitmiyo
kaplamayı araştırayım bir nasıl oluyor

Back
X