Yatak Odası Dekorasyonu yatak odasi takimi uyum seciminde yardim kizlar

yurtdışında mı yaşıyorsun? Türkçe yi çok kötü kullanıyorsunda?

sizin sıkıntınız ne az öncede hiç güzel dğl diyosunz şimdide kızın konuşmasına taktınız hızlı yazıyoruz olabilir ??? no problem cevap vermek zorunda hissettm kendimi ayrıca insanları hemen yargılamak gerekmez bizde abartılı bulduk biraz ama yavaş yavaş söyledik... siz pat diye maşşalahh kırıcı olduğunuzun farkında mısınız?

Benim yatak odası takımım da beyaz renk,perdelerim gölgelik olarak düz stor perde(içi filimli ışığı geçirmiyor)beyaz renkte tavsiye ederim,tüllerim ise kruvaze beyaz kendinden desenli.Şuan tekrar yaptıracak olsam kruvazelerin yanına çift renk ya da tek renk pembe,vişne tonlarında bir perde yaptırırdım.Beyaz renk ve mor çok uyumlu ama pembe tonlarda olunca daha soft oluyor.Fransız pileydi yanılmıyorsam çok şık duruyor fonlarında kullanabilirsin.

$pudra-kruvaze-fon-perde-modeli (2)[1].webp$imagesCAA6OBIB.webp$DSC08608[1].webp$efc3f_MARVELLA-HOME-inci-Saten-Kumas-cift-Kanat-Fon-P[1].webp$imagesCA0PKNP6.webp

Çift renk fonuda düşünebilirsin.Halı olarak desenli değil de tek renk alırsan daha güzel olur.

Benim yatak odası takımım da beyaz renk,perdelerim gölgelik olarak düz stor perde(içi filimli ışığı geçirmiyor)beyaz renkte tavsiye ederim,tüllerim ise kruvaze beyaz kendinden desenli.Şuan tekrar yaptıracak olsam kruvazelerin yanına çift renk ya da tek renk pembe,vişne tonlarında bir perde yaptırırdım.Beyaz renk ve mor çok uyumlu ama pembe tonlarda olunca daha soft oluyor.Fransız pileydi yanılmıyorsam çok şık duruyor fonlarında kullanabilirsin.

Eki Görüntüle 729384 Eki Görüntüle 729385 Eki Görüntüle 729386 Eki Görüntüle 729387 Eki Görüntüle 729388

Çift renk fonuda düşünebilirsin.Halı olarak desenli değil de tek renk alırsan daha güzel olur.

size katılıyorum en alltaki perde harikaaa çok zevklisiniz :))

yurtdışında mı yaşıyorsun? Türkçe yi çok kötü kullanıyorsunda?

sizin sıkıntınız ne az öncede hiç güzel dğl diyosunz şimdide kızın konuşmasına taktınız hızlı yazıyoruz olabilir ??? no problem cevap vermek zorunda hissettm kendimi ayrıca insanları hemen yargılamak gerekmez bizde abartılı bulduk biraz ama yavaş yavaş söyledik... siz pat diye maşşalahh kırıcı olduğunuzun farkında mısınız?

dogru turkcem kotu cunki Azeriyim, konusa bildiyim ve derdimi anlatabilecek kadariyla turkce konusuyorum,size noluyo anlamadim...

az once de kirici davrandiniz ama ben saygiyla tesekkur etdim. bence buraya bi daha yazip da huzurumuzu bozmasaniz iyi olur...

carpedileydi bana destek oldugun icin sagol arkadasim...

neden huzurunuz bozuldu anlamadım. fikrimizi sormuşsunuz bende söyledim. hemde Türçeyide kötü konuştuğunuz doğru ama bu sizi yargılamak için yazımış birşey değil.

diğer arkadaştan alıntı bile yapmıyorum avukatınız değildir heralde :9::9:

Eki Görüntüle 729384 Eki Görüntüle 729385 Eki Görüntüle 729386 Eki Görüntüle 729387 Eki Görüntüle 729388

size katılıyorum en alltaki perde harikaaa çok zevklisiniz :))

teşekkür ederim:)

resimlerdekiler harikaaaa gercekten,cok beyendim... hakikaten cok zevklisiniz :nazar:

carpedileydi bana destek oldugun icin sagol arkadasim...

ay buna gülerim. herkesin zevkleri farklıdır. bende güzele güzel olmayanada değil diyebilecek kadar açıksözlüyüm. kıvırmanın anlamı yok. neticede düzelemeyecek kusurdan değil alt tarafı yatak odası renginden bahsediyoruz. bende "pek beğenmedim" şeklinde bana göre kibarca söyledim. destekçi aramana ne gerek var ki?

neden huzurunuz bozuldu anlamadım. fikrimizi sormuşsunuz bende söyledim. hemde Türçeyide kötü konuştuğunuz doğru ama bu sizi yargılamak için yazımış birşey değil.

diğer arkadaştan alıntı bile yapmıyorum avukatınız değildir heralde :9::9:

dogru fikir sordum,sen de cevapladin,ben de sagol dedim...

az once bi ricada bulundum...yazmazsan bi daha sevinirim...

r.ederim arkadaşım... saçmalamaya lüzum yok burada gıcıklık yapmaya da...
yorum yapmıycaksa ne bakınıyo anlamadım ki bıdı bıdı birşeyler söylüyo ... sinirlendim ama ...

saçmalamak, gıcıklık yapmak size göre kibarlık mı? başkasının perdesine kibarca(!) beğenmedim diyorsunuz ama bana gelince bildiğiniz sayıyorsunuz. yorum yapmayacaksa demişsinde yaptım beğenmedim diye. bıdı bıdı ne demek?? sinirlenince böyle bi üsluplamı konuşuyoruzz?
saygıı....

dogru fikir sordum,sen de cevapladin,ben de sagol dedim...

az once bi ricada bulundum...yazmazsan bi daha sevinirim...

cevap hakkı doğuracak şeyler yazmayında bende cevap vermeyeyim o zaman..

saçmalamak, gıcıklık yapmak size göre kibarlık mı? başkasının perdesine kibarca(!) beğenmedim diyorsunuz ama bana gelince bildiğiniz sayıyorsunuz. yorum yapmayacaksa demişsinde yaptım beğenmedim diye. bıdı bıdı ne demek?? sinirlenince böyle bi üsluplamı konuşuyoruzz?
saygıı....

arkadas sinirlendi diye oyle yazdi...begenmedin dogru...ben de kibarca tesekkur etdim...bi gitsene yaaa...
bi de bana kusur buluyosun...

fikrin varsa soylersin,yoksa bi daha yazmazsin olur biter....

saygıı....

anlayana anladığı şekilde konuşmak gerek siz bu üslupla giriş yaptınız şimdi lafınızı layığıyla aldınız... önce üslubunuza dikkat etseydiniz arkadaşımda bende böyle söylemek zorunda kalmazdık.kibarca söylemek varken patt diye ... ilk yorumunuza bakarsanız fark edersiniz ne demek istediğimi bende sizi bu konuda haksız görüyorum kusura bakmayın hanım efendicimm... yorumlarınıza devam etmeyin isterseniz moral bozucu bir üslubunuz var çünkü.

Tartışmaya gerek yoktu, uygunsuz yorumları yönetime bildirebilirdiniz.

yatak odan çok güzel canım:1:ben 2.resimdekini anlayamadım tuvalet aynasımı o ne kadar kocaman duruyor öyle..halıda daha sade bişeyler bak bence bunlar çok göz yorucu:31:bide perdede bencede bukadar abartlı bişey seçme mor taşlı zebra perde çok hoş olabilir:1:tabiki benim fikrim:13:bende mor beyaz mutfak yaptıran biri olarak bu renkler heryere güzel oluyor:16::16::16:

Back
X