Yatak Odası Dekorasyonu yatak odasi takimi uyum seciminde yardim kizlar

merhaba guzel bayanlar... ben bu yatak odasi takimini cok beyendim. Insallah dugune 5ay kadar var ama simdiden bakiniyorum... bunu gorunce cok beyendim. Insalah yorumlarinizi bekliycem.
Eki Görüntüle 729304 Eki Görüntüle 729305 Eki Görüntüle 729306 Eki Görüntüle 729307 :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bunlarla kombini nasil sizce kizlar???

perde Eki Görüntüle 729311 Eki Görüntüle 729312 Eki Görüntüle 729313 Eki Görüntüle 729314

yatak ortusu ve nevresim takimi da
Eki Görüntüle 729315 Eki Görüntüle 729316 Eki Görüntüle 729317

hali secimi Eki Görüntüle 729319 Eki Görüntüle 729320 Eki Görüntüle 729321 Eki Görüntüle 729322 Eki Görüntüle 729323 Eki Görüntüle 729324

hepinizin yorumlarini bekliycem kizlar....
:3:

sevgiler
:16: :nazar::nazar::nazar:
Fikirlerimizi sorduğun için yorum yapıyorum yoksa kimsenin zevkine söz söylemek istemem.önce onu belirteyim.. bence çok keskin hatları var takımın daha yumuşak ve sade birşey bakabilinir.. kombinlerde çok demode geldi açıkcası..o perdeler, o desenli karmaşık halılar, baskın renkler falan, hele mor renk hiç hoşlanmıyorum mobilya ve ev tekstilinde..halını tek renk düz veya hafif desenli seç bence..yatak örtülerinle karışık durmaz o zaman. çünkü çeşit çeşit örtü nevresim kullanıyoruz, şöyle uçuk pembe, somon, bebe mavisi gibi soft renkleri tercih et derim.iki tarafa tek fon perde yeterli,üstteki parçalardan yaptırma sakın.. yatak odası dinlenme alanı olduğu için fazla karmaşık olmamalı.. ne kadar sade o kadar iyidir.. nacizane fikirlerim bunlar canım.. mutluluk dilerim yuvanızda şimdiden.. :16:

Fikirlerimizi sorduğun için yorum yapıyorum yoksa kimsenin zevkine söz söylemek istemem.önce onu belirteyim.. bence çok keskin hatları var takımın daha yumuşak ve sade birşey bakabilinir.. kombinlerde çok demode geldi açıkcası..o perdeler, o desenli karmaşık halılar, baskın renkler falan, hele mor renk hiç hoşlanmıyorum mobilya ve ev tekstilinde..halını tek renk düz veya hafif desenli seç bence..yatak örtülerinle karışık durmaz o zaman. çünkü çeşit çeşit örtü nevresim kullanıyoruz, şöyle uçuk pembe, somon, bebe mavisi gibi soft renkleri tercih et derim.iki tarafa tek fon perde yeterli,üstteki parçalardan yaptırma sakın.. yatak odası dinlenme alanı olduğu için fazla karmaşık olmamalı.. ne kadar sade o kadar iyidir.. nacizane fikirlerim bunlar canım.. mutluluk dilerim yuvanızda şimdiden.. :16:

yatak odan çok güzel canım:1:ben 2.resimdekini anlayamadım tuvalet aynasımı o ne kadar kocaman duruyor öyle..halıda daha sade bişeyler bak bence bunlar çok göz yorucu:31:bide perdede bencede bukadar abartlı bişey seçme mor taşlı zebra perde çok hoş olabilir:1:tabiki benim fikrim:13:bende mor beyaz mutfak yaptıran biri olarak bu renkler heryere güzel oluyor:16::16::16:

sagolun fikirleriniz icin. ALLAH RAZI OLSUN.

Back