• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası seçimi...

netten birkaç model daha buldum..onlara da bi baksanız?ya bu markalarda çok güzel mobilyalar var ama fiyatları uçuk..şunlar da siyah 2500-kahve 4500 tl olanlar nasıl? $kahve y.tl.webp$Ruya_Modern_Yatak_Odasi_-_Ak_Mobilya_-_01_-_UrunNo_023937.webp

1 aya kadar Allah nasip ederse ev alıp taşınmayı planlıyoruz..Yatak odam 13 seneyi devirdi, ömrü tükendi artık..Yatak odamı değiştireceğim ama spormu, avangard mı karar veremiyorum..beğendiğim modeller şunlar, karar vermeme yardımcı olurmusunuz? Ben beyaz düşünüyorum ama az bir siyahlıkta olabilir...Eki Görüntüle 1008120 Eki Görüntüle 1008119 Eki Görüntüle 1008121

bence ilk model çok güzel. siyah hiç olmasa daha iyi bence el izi toz yapışması bez izi vsvs derken hiç hoş görünmüyor...

kesinlike beyaz olan. Diğer şeyleri değiştirerek odanızın havasını zamanla değiştirebilirsiniz.

Ben de alırsam, mor-mürdüm perde, yatak örtüsü ve beyaz-morlu halı düşünmüştüm.peki canım sen nerden almıştın.şimdi aynı modelden birçok yerde var, fiyat aralıkları da çok değişiyor, kalitesi de tabii.

cnm biz burda bi mobilyacıdan almıştık.öyle ismi duyulan bir yer değil.ama dediğin gibi kaliteler değişiyor.sadece boya değil sunta ya da mdfden olmasınada dikkat edin.
ben pudra renklerle kombine ettim.Mobilyacımızda herhangi bi sorun yok daha .Bence sizde alırsanız düz renkleri tercih edin.Siyah renk zamanla boğabilir.Değişiklik yapmak zor olabilir odada.Ve sizin istediğiniz mor mürdüm renkleri çok yakışıyor odaya.

1 aya kadar Allah nasip ederse ev alıp taşınmayı planlıyoruz..Yatak odam 13 seneyi devirdi, ömrü tükendi artık..Yatak odamı değiştireceğim ama spormu, avangard mı karar veremiyorum..beğendiğim modeller şunlar, karar vermeme yardımcı olurmusunuz? Ben beyaz düşünüyorum ama az bir siyahlıkta olabilir...Eki Görüntüle 1008120 Eki Görüntüle 1008119 Eki Görüntüle 1008121

Eğer yatak odan genişse kesinlikle 1. yatak odası derim çok şık:16:

Back
X