- Konu Sahibi pharmation
-
arkadaşlar meraba bişi sormak istiyorum şimdi biz kız tarafı olarak mutfak eşyasının tümünü aLIcaz beyaz eşyaaların tümünü alıcam mikro dalga fırın bulaşık makinası kurutma makinesi çamasır makinası buz dolabı vs.. mutfakıı ben alıcam :) pekii erkek tarafı yatak odası alıyormu annem dioki ben almam yatak odasını hem kızımı veriyorum hem büyükk beyaz eşyaları alıyorum artıı kızım gidioo :)) yatagınıı almam damada diooyani alınıyomuu normalde kız mı alırr yatak odası takımını annem almam diyor normalde doru mu bu ????
arkadaşlar herkese ilgisi için teşekür ediyorum daha sözlenmedik :) tanışma faslı var ama ufaktan almaya başlıcam çünkü bizde çok uzamaz söz nişan dügün falan şimdi ben ya beyaz eşyaların tümünü alıcam yada yatak odasını ufak tefek mutfak eşyaları çeyizi sölemiorum 2 büyük sorun ya yatak odası yada beyaz eşyaların tümü sizce 2 sinide almam mı lazım yada 1 tanesinimi almam lazım uff onunla konuşamıorum daha utanıorum o bana sölüoo herşey nasıl istersen öle ocak dieea ama kız tarafı ne alırr yani, siz neler aldınızz kız tarafına ne düşerr yardımcıı olunn lütfen umarım anlatabilmişimdir
Daha da varmış ben de yakın sandım dügün
Forumda evlenecek kızlarımız ve aday adaylarımız;çeyizlerini resimli olarak gösteriyorlar..
Sende o konulara bakarak fikir sahibi olabilirsin bence..
Ben bakıyorum,cok güzel,zevkli şeyler almış oluyorlar
arkadaşlar meraba bişi sormak istiyorum şimdi biz kız tarafı olarak mutfak eşyasının tümünü aLIcaz beyaz eşyaaların tümünü alıcam mikro dalga fırın bulaşık makinası kurutma makinesi çamasır makinası buz dolabı vs.. mutfakıı ben alıcam :) pekii erkek tarafı yatak odası alıyormu annem dioki ben almam yatak odasını hem kızımı veriyorum hem büyükk beyaz eşyaları alıyorum artıı kızım gidioo :)) yatagınıı almam damada diooyani alınıyomuu normalde kız mı alırr yatak odası takımını annem almam diyor normalde doru mu bu ????
bakıyorumm baktıkçaa heyyecanlanıorumm hakkımızzda herşeyinn hayırlısı olsun inşallah :)
buzdolabını sakın alma erkek alacak onuvalla annen yatak odasını almam diyoda ya erkek tarafıda mobilyaları almam derse bence orta yolu bulun ortak alın cnm ben nişanlımla mobilyaları ortak alacam mutfağı ben yapıyom banyoyuda tamamen onlara aldıracam mesela
ben kızın buzdolabı aldığını ilk defa duyuyorum...sizn söylediğinize bakılırsa zaten siznki, erkeğin aldıklarından cok cok fazla tutucak..
ben bildiğim
mutfaktan
fırın
bulaşık makinsi
çamaşır makinesi
ocak
mutfak halısı perdesi
(bütn kap kacak ve küçük ev aletleri)
yatak odasından
yatak odası örtüsü halısı perdesi
yatak odası mobilyası anlşmaya bağlıdır bence ynı ev alınmışsa eğer kiraya çıkılmıyorsa kız tararfı alabilir..ama kiraya çıkılıyorsa bence onu da erkek tarafı almalı..hadı dıyoruz ev aldılar masraf yaptılar yatak odası bizden olsn...
ayrıca not ayrı kurutma makınası almayın ..banyo kuru temızleme fabrıkası gbi makıne dolu gbi görünüyor..hem yıkayan hem kurutanlar vr onlrdan terch edin bence ondan çıkar öbürüne koy ne anlamı kalıyor zahmetsız çamaşır kurutmanınn ????
ev bizim yani kira olmuyacak tamam kurutma makinasıda almıcam :) o zaman aynen dediginiz gbi ben çalışıorum ama yatak odasını albalirim şöle olurr erkek arkadasıma sölerim yarı yarıya yaparız buzdolabınıda almamm amann ilk defa evlenioruzzzz ne bilelimm :dd heyacanndan herseyi ben alcam nerdeyse :d aynen yazdıgınız gbii yapıcam :) hehehe ohh bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?