Yatak odasi icin tekstil ..

lovesmile

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2012
146
2
0
- Yurtdışı
Kizceler herkes ceyizine aldigi nevresim, battaniye, pike, yorgan yastik,, gecelik sabahlik yani yatak odasiyla alakali aldiginiz hersey ..ne varsa paylasalim mi

Ben tactan 2 tane nevresim takimi, 1 tane battaniye leopar dese (baska marka bitane daha seni seviyorum yazili battaniye)
1 tane ozdilek pike takimi
2 tane gecelik aldim simdilik

resimlerini yukleyemiyorum malesef siz resimli olarak paylasabilirseniz daha guzel olur

Son düzenleme:
Paylaşalım tabikiside
yorgan 2 ad.
uyku seti 1 ad.
nevresim 2 ad.
mis. nevresim 2 ad.
kapitone set 1 ad.
alez
battaniye 3 ad.

şimdilik bu kadar

ayy ben sevdim bu topiği ekleyeyim hemen

gelinhome pike takımı

english home çeyiz seti

english home günlük yatak örtüsü

english home nevresim takımı

english home pamuk saten nevresim takımı

ince polar battaniye

misafir için ve yazın kullanmya aldığım nevresim ve pikeler

yorgan ve yastıklar
Eki Görüntüle 361764

madame coco battaniye ve yatakbaşının olduğu duvara asmak için aldığım melekli pano

english home kutu ve mumlar

pakizee
baya halletmissin sen cnm gule gule kullan hepsni

aqualilly
gule gule kullan cnm hepsi cok guzeeeeeelll ama melekli pano'ya bittimmmmm yaa harikaaaaaa

canım sık sık private shoppinglere düşüyor madame coco markası. kendi internet sitesinde de satışı var ama benim aldığım fiyattan daha yüksek. trendyolda da markafonide de görmüştüm kampanyalarını hatta görmekle yetinmeyip aldım da her defasında bi eşyler çok da kaliteli kırılcak gibi değil hiç beğendiysen iç rahatlığıyla alabilirsin

Bunlar şimdiye kadar almış olduğum cicilerim
Eki Görüntüle 361808 Eki Görüntüle 361809 Eki Görüntüle 361810 Eki Görüntüle 361811 Eki Görüntüle 361812

Eki Görüntüle 361816 Eki Görüntüle 361828

Yorganım 2 adet
Yastığım 8adet
Yatak örtüm (günlük) 1 adet
Battaniyem 3 adet
nevresimim 5 adet
alez 1 adet
lastikli çarşaf 10 adet (çeşitli renklerde)

Şimdilik bu kadar bir kaç tane daha nevresim,Klasik yatak örtüsü,pike takımı ve birsürüde iç giyim almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:

Canım mutlulukla huzurla kullan inş hepsi çok güzel ama o melekli pano nedir öyleee kalbimde taht kurdu biranda vallahi

5 çift kişilik nevresim tk
1 tek kişi nevresim tk
1 çift örgü battaniye tk
2 çift battaniye
1 tek battaniye
1 çift pike tk
3 çift yorgan

eksiklerim var tabi..

çöp adamlı yastıklara bayıldımmmmm :) yastık kılıfı dimi onlar :) nerden buldun bende istiyorummmmm

Konu icerik nedeniyle "Ev Tekstili ve Mefruşat" basligina tasinmistir. Bilginize..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…