Off neler yazmıştım bir sorun oldu kapandı sayfa.

Neyse aynı tempoyla olmasa da bir daha yazayım.
Desenli halılardan uzak dur. Kahverengi tonlarında ne çok koyu ne çok açık renk bir halı al. Şifonyerindeki çubukların koyu olanlarından birinin renginden olabilir.
Odanın büyüklüğü önemli. Eğer büyükse ekte resim yolluyorum o tarz bir tekli koltuk al. Şık bir abajur al. Hel bir de kitap seviyorsanız duvara monte edilen küçük şirin bir raf al. Bu üçlü çok iyi kombin olacaktır.
Perde olarak yine desenden uzak dur. Fon perdesi altına tül perde olsun. Fon perdenin altından üstünden iç içe geçmiş perdeler şeklinde olmasın. Hem senin odana hiç yakışmaz hem de zaten çok çirkinler. Onun içinde nasıl bir perde tercih edebilirsin diye odanla alakasız bir model yolluyorum sadece perdenin sadeliğini örnek al.
Desenli her şeyden uzak dur çünkü mobilyan çok iddalı bu odaya kullanacağın desenler mobilyanı çok boüacak ve çok göz yoracak.
Nevresim takımı olarak geomtrik desenlileri tercih et ya da daha sade olanları. Şu düğmeli nevresimler var ya çok şıklar. Yine nevresimde toprak rengi tonlarına yönel. pudra pempesi falan da olur. Soft renkler olsun. Şu odaya parlament mavisi bir nevresim serme. Geometrik desenli nevresimler odanın havasını değiştirir her zaman bunu unutma.
Bayılırım ben dekorasyona. Bırakın o odayı bana bakın neler yapıyorum. :)) Bu arada mobilya pek benim tarzım olmasa da aynana bayıldım. Çok farklı o çerçevelere ikinizin şirin resimlerini koyarsınız. Düğün resimleri koyma daha eğlenceli resimleriniz olsun.