• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odası içime sinmedi sanki :(((

VAlla çok beğendim yatak odanı.Bence aynen fotoğrafta göründüğü gibi beyaz ağırlıklı perde ve halı seçmelisin ki odan ferah olsun ben yatak odamı bembeyaz yaptım sadece yatak başlığındaki duvar kağıdında siyah desenler var evin en aydınlık en huzur dolu odası oldu :)Yatak odanızı mümkün olduğunca beyaz yapın derim kızlar.

Off neler yazmıştım bir sorun oldu kapandı sayfa. :( Neyse aynı tempoyla olmasa da bir daha yazayım.

Desenli halılardan uzak dur. Kahverengi tonlarında ne çok koyu ne çok açık renk bir halı al. Şifonyerindeki çubukların koyu olanlarından birinin renginden olabilir.

Odanın büyüklüğü önemli. Eğer büyükse ekte resim yolluyorum o tarz bir tekli koltuk al. Şık bir abajur al. Hel bir de kitap seviyorsanız duvara monte edilen küçük şirin bir raf al. Bu üçlü çok iyi kombin olacaktır.

Perde olarak yine desenden uzak dur. Fon perdesi altına tül perde olsun. Fon perdenin altından üstünden iç içe geçmiş perdeler şeklinde olmasın. Hem senin odana hiç yakışmaz hem de zaten çok çirkinler. Onun içinde nasıl bir perde tercih edebilirsin diye odanla alakasız bir model yolluyorum sadece perdenin sadeliğini örnek al.

Desenli her şeyden uzak dur çünkü mobilyan çok iddalı bu odaya kullanacağın desenler mobilyanı çok boüacak ve çok göz yoracak.

Nevresim takımı olarak geomtrik desenlileri tercih et ya da daha sade olanları. Şu düğmeli nevresimler var ya çok şıklar. Yine nevresimde toprak rengi tonlarına yönel. pudra pempesi falan da olur. Soft renkler olsun. Şu odaya parlament mavisi bir nevresim serme. Geometrik desenli nevresimler odanın havasını değiştirir her zaman bunu unutma.

Bayılırım ben dekorasyona. Bırakın o odayı bana bakın neler yapıyorum. :)) Bu arada mobilya pek benim tarzım olmasa da aynana bayıldım. Çok farklı o çerçevelere ikinizin şirin resimlerini koyarsınız. Düğün resimleri koyma daha eğlenceli resimleriniz olsun.

odam büyük ama çokta büyük değil yani koltuk sığacak kadar :) nevresim takımımı soft renklerden aldım zaten. bi tek perde ve halıya takılmıştım söylediğin tarzları da az çok anladım çünkü gayet güzel anlatmışşın :D çok teşekkür ederim önümüzde ki hafta perde ve halı almaya gideceğiz umarım şanslı günümde olurum çünkü bazen istediğim şeyleri bulamıyorum ve başka bişey almak zorunda kalıyorum :( düğün olduktan sonra net bağlansın inşallah evimin her ayrıntısını paylaşacağım bakalım nasıl olacak :) tekrar teşekkür ederim

VAlla çok beğendim yatak odanı.Bence aynen fotoğrafta göründüğü gibi beyaz ağırlıklı perde ve halı seçmelisin ki odan ferah olsun ben yatak odamı bembeyaz yaptım sadece yatak başlığındaki duvar kağıdında siyah desenler var evin en aydınlık en huzur dolu odası oldu :)Yatak odanızı mümkün olduğunca beyaz yapın derim kızlar.

benim ki beyaz değil de kırık beyaz kreme çalan türden.. ayyy çok haklısın valla bembeyaz ben de çok severim. mobilya almaya gittiğim andan itibaren bembeyaz olacak diye tutturdum kendi kendime :) ama nedense bişey düşünüp çıktığım zaman başka bişey alarak dönmüş oluyorum yatak odamda aynı şekilde oldu :) nasip artık.teşekkür ettim:)

bence gayet güzel. :) yalnız mobilya öyle bir renk ki mobilyalardan daha koyu bir şey kullansan ortamı karartacak gibi. o yüzden perdelerini de halıyı da beyaza yakın öneriyorum. perde olarak çok çiçekli dantelli şeyler kaldıracağını düşünmüyorum. daha sade ve spor olmalı bence.

bence gayet güzel. :) yalnız mobilya öyle bir renk ki mobilyalardan daha koyu bir şey kullansan ortamı karartacak gibi. o yüzden perdelerini de halıyı da beyaza yakın öneriyorum. perde olarak çok çiçekli dantelli şeyler kaldıracağını düşünmüyorum. daha sade ve spor olmalı bence.

yatak oda takımı çok ayrıntılı zaten farklı renkler ve ya desenli renkler kullanarak ben de odayı boğmak istemiyorum ama her ayrıntıyı düşünmek ve düşündüğünü uyarlamaya çalışmak çooook zor bir şeymiş onu anladım :)))

Back
X