• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu yatak odası gardırobumu kestireyim mi? ...

semiha

evli mutlu çocuklu...
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2007
4.634
9
316
40
Bursa
merhaba arkadaşlar
kısmetse eylül ayı gibi taşınacağız.fakat şöyle bir durumum var.yatak odası gardrobum odama sığmıyor.aslında sığıyor ama tam duvardan duvara denk geldiği için ebeveyn banyomu kapatıyor.durum böyle olunca ben banyomu kullanamayacağım.dolabım 3 kapılı 280 cm.ben bunu kestirmek istediğimde ise 190 cm lik dolap kalıyor.evim 2+1 çok fazla eşya koymaya yerim yok.örneğin;koltuk takımım açılmıyor yani sandıklı değil.sizce bu dolap bana yeter mi?sorun yaşarmıyım?

fikirlerinizi sunarsanız sevinirim...

koltukların altının açılmaması çok kötü olmuş çoğu fazlalığı topluyor iyi oluyor kestirincede dolabın özelliği gidicek gibi ama ebeveyn banyosunun kapanmasıda hiç hoş olmaz en azından imkanınız fazla yoksa bile uygun bi takım almaya mı çalışsanız acaba bilemedim şimdi bende ama banyonu iptal etme derim

Dolabın küçülecek evet ama bence ebebeyn banyonu kapatma,
Bu durumda dolabını kesmen gerekecek,
Başkada alternatif yok gibi..
Ama ben olsam asla ebebeyn banyomu kapatmam,
6 li şifonyer alsan yatak odana oda çok eşya topluyor..

merhaba arkadaşlar
kısmetse eylül ayı gibi taşınacağız.fakat şöyle bir durumum var.yatak odası gardrobum odama sığmıyor.aslında sığıyor ama tam duvardan duvara denk geldiği için ebeveyn banyomu kapatıyor.durum böyle olunca ben banyomu kullanamayacağım.dolabım 3 kapılı 280 cm.ben bunu kestirmek istediğimde ise 190 cm lik dolap kalıyor.evim 2+1 çok fazla eşya koymaya yerim yok.örneğin;koltuk takımım açılmıyor yani sandıklı değil.sizce bu dolap bana yeter mi?sorun yaşarmıyım?

fikirlerinizi sunarsanız sevinirim...

ebeveyn banyosu en sevdiğim ve istediğim şey kesinlikle dolabımı feda ederdim koridor müsaitse bi dolap yaptır oraya yada balkonun birine pimapen yaptır kiler gibi ıvır zıvırı at içine

hala karar veremedik.daha doğrusu dolap küçültme riskine girecek marangoza denk gelemedik.dolabım sürgülü olduğu için mekanizması bozulur diye kimse cesaret edemedi şu ana kadar...

hala karar veremedik.daha doğrusu dolap küçültme riskine girecek marangoza denk gelemedik.dolabım sürgülü olduğu için mekanizması bozulur diye kimse cesaret edemedi şu ana kadar...

bende sizinle benzer sorunu yaşadım dolap sığıyor ama kiriş olduğu için çokönde kalıyordu kiriş kısmını arkadan kestirip yerleştirdik ama oda okadar dar ve boğucu olduki adım atıcak yer yok.1 senedir oturma odasında çekyatta yatıyoruz şimdi küçük yeni bir takım alıcaz inş.Belki taşınmışsınızdır aradan zaman geçmiş ama bence odanın ölçüsüne göre yenisini almanız daha iyi olur benim gibi sürünmeyin :)

bende sizinle benzer sorunu yaşadım dolap sığıyor ama kiriş olduğu için çokönde kalıyordu kiriş kısmını arkadan kestirip yerleştirdik ama oda okadar dar ve boğucu olduki adım atıcak yer yok.1 senedir oturma odasında çekyatta yatıyoruz şimdi küçük yeni bir takım alıcaz inş.Belki taşınmışsınızdır aradan zaman geçmiş ama bence odanın ölçüsüne göre yenisini almanız daha iyi olur benim gibi sürünmeyin :)

teşekkürler ilgilendiğin için
henüz taşınmadık ama marangozla görüştük
ve dolabımı küçültmeye karar verdik.
inanki küçültülmüş ölçüsü bile 2 mt olunca
bu daha mantıklı geldi...

Back
X