• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odası

semiha

evli mutlu çocuklu...
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2007
4.634
9
316
40
Bursa
merhaba arkadaşlar
kısmetse eylül ayı gibi taşınacağız.fakat şöyle bir durumum var.yatak odası gardrobum odama sığmıyor.aslında sığıyor ama tam duvardan duvara denk geldiği için ebeveyn banyomu kapatıyor.durum böyle olunca ben banyomu kullanamayacağım.dolabım 3 kapılı 280 cm.ben bunu kestirmek istediğimde ise 190 cm lik dolap kalıyor.evim 2+1 çok fazla eşya koymaya yerim yok.örneğin;koltuk takımım açılmıyor yani sandıklı değil.sizce bu dolap bana yeter mi?sorun yaşarmıyım?

fikirlerinizi sunarsanız sevinirim...

Son düzenleme:
Evebeyn banyosu dolap kadar onemli mi sizin icin bence bunu dusunmek lazim ben banyoyu kullanmazdim

Evebeyn banyosu dolap kadar onemli mi sizin icin bence bunu dusunmek lazim ben banyoyu kullanmazdim

ya tabi ebeveyn banyosu olmazsada olur ama şimdiye kadar baktığımız bütün evlerde ebeveyn olsun istemiştik.şimdide varken böyel sorunla karşılaşınca fikir üretmeye çalışıyorum...

ben olsam dolaptan feragat ederdim...banyo daha önemli...üstelik banyoyu bilhassa istemişken...bence kestirin derim...yada kalsik dört kapılılar var onlara bakın...

ben olsam dolaptan feragat ederdim...banyo daha önemli...üstelik banyoyu bilhassa istemişken...bence kestirin derim...yada kalsik dört kapılılar var onlara bakın...

yeni bir dolap alamam şu an için.
o yüzden kestirmek benim için en mantıklısı gelmişti...
teşekkürler yorumunuz için...

ya dolap illa banyonun oldugu tarafami denk geliyo odaniz kucuk heralde.ama insallah istediginiz sonuca ulasmissinizdir!

Back
X