• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak odası duvarıma uyguladıgım alçı taş görüntüsü

ama buna bir maşallah çekilir yani:)))9bravo güzel olmuş ama herşeyden önce cesaret meselesi onun içinde ayrı tebrik ediyorum:))

Çok güzel olmuş, valla tebrik ediyorum, ustalara taş çıkaran bir iş olmuş. Benimde böyle birşeyler yaomayı düşündüğüm bir duvarım var. Hatta yapı marketlerde araştırıyoruz sürekli, ondan biliyorum öyle kolay bişey değil bence bu yaptığın bi ustaya yaptırsan valla dünyanın parasını alırlar... Yapım aşamasını da güzel anlatmışsın, strafor dediğin şu yeni çıkan köpük malzemeler mi oluyor? Önce onu yapıştırıp üstüne yapmışsın galiba. Eğer diğer duvarlarına yaparsan yapım aşamalrını fotoyla koyarsan çok seviniriz canım.

ama buna bir maşallah çekilir yani:)))9bravo güzel olmuş ama herşeyden önce cesaret meselesi onun içinde ayrı tebrik ediyorum:))

Çok güzel olmuş, valla tebrik ediyorum, ustalara taş çıkaran bir iş olmuş. Benimde böyle birşeyler yaomayı düşündüğüm bir duvarım var. Hatta yapı marketlerde araştırıyoruz sürekli, ondan biliyorum öyle kolay bişey değil bence bu yaptığın bi ustaya yaptırsan valla dünyanın parasını alırlar... Yapım aşamasını da güzel anlatmışsın, strafor dediğin şu yeni çıkan köpük malzemeler mi oluyor? Önce onu yapıştırıp üstüne yapmışsın galiba. Eğer diğer duvarlarına yaparsan yapım aşamalrını fotoyla koyarsan çok seviniriz canım.

çok çok teşekkür ederim kızlarrrr. iwy canım evet çok çok kolay bi iş degil gerçekten ama böyle şeylerle ugraşmayı seviyorsan eger çokta zor gelmiyo insana.strafor dedigim evet canım yeni çıkan köpük malzemelerden ama normal sorunsuz bi duvara uygulamak istiyorsan eger strafora hiç gerek yok yapım aşamasında anlattıgım gibi duvara çekiçle yapacagın kırıklar yada cam çivisi çakmak alçıyı tutmaya yardımcı olacaktır.evet yeni yapacagım duvarımda mutlaka yapım aşamasınıda çekicem.çok samimi bi arkadaşım yapmamda yardımcı oldu sagolsun onunda emeklerini es geçemem :1::1: dedigin gibi bi ustaya yaptırmaya kalksaydık 2 duvar içinki strafor uygulama hariç sadece alçı için bin tl falan isterdi sanırım.şu anda çalışıyorum ama o arkadaşla bu işe girsekmi diye düşünmüyo degiliz yani:1::1::1:

kızlarrr çok şükürki kaba temizligim bitti sayılır storlarıda taktık yatagımızı falan yerleştirdik oda küçük oldugu için mecburen yatagı bu şekilde koydum.perde olarakta krem rengi ip perdelerden aldım ama takamadım daha aksesuar seçimindeyim şu anda

Eklentiler

• $SDC13544.webp
    $SDC13544.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 127
  • $SDC13532.webp
    $SDC13532.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 130
  • $SDC13543.webp
    $SDC13543.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 127
  • $SDC13534.webp
    $SDC13534.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 131
  • $SDC13538.webp
    $SDC13538.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 106
  • $SDC13539.webp
    $SDC13539.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 130
  • $SDC13537.webp
    $SDC13537.webp
    17 KB · Görüntüleme: 119
  • $SDC13535.webp
    $SDC13535.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 109
  • $SDC13536.webp
    $SDC13536.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 101
  • $SDC13541.webp
    $SDC13541.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 115
  • $SDC13533.webp
    $SDC13533.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 128
  • $SDC13540.webp
    $SDC13540.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 120
sitede yaptığım ilk yorummm çünkü becerinize sessiz kalamadım elllerinize sağlık kaça mal ettiniz acaba:26::26::26::26::26:

kızlarrr çok şükürki kaba temizligim bitti sayılır storlarıda taktık yatagımızı falan yerleştirdik oda küçük oldugu için mecburen yatagı bu şekilde koydum.perde olarakta krem rengi ip perdelerden aldım ama takamadım daha aksesuar seçimindeyim şu anda

sitede yaptığım ilk yorummm çünkü becerinize sessiz kalamadım elllerinize sağlık kaça mal ettiniz acaba:26::26::26::26::26:

canım 3 torba kartonpiyer alçısı torbası 6 tl den 18 tl
boya bi kutu akrilik kahverengi 21 tl
aralara sürmek için akrilik şişe boya 7 tl
fırça spatula falan 5 tl
normal duvarı boyamak için silkon boya 25 tl
toplamda 76 tl falan tuttuu

çok çok teşekkürler arkadaşlar yapım aşamasında fotograf çekmek hiçç aklıma gelmedi gerçektende ama oturma odamdada uygulamayı düşünüyorum o zaman mutlaka çekerim.
ama kısaca anlatıyım kartonpiyer alçısı gerekiyo yapımı için.alçıyı hazırlama yöntemimde bi legenin içine suyu doldurdum ve üzerine avuçlarımla alçıyı alıp döktüm taki alçı dibe çökmeyene kadar sonra karıştırdım ve bekledim bi beş 10 dk ka yogurt kıvamına gelene kadar.o kıvamı tutturamassanız eger alçı ekleyebilirsiniz.daha sonra dubara bi kaç kırık yapmanız gerekiyo ben straforda uyguladıgım için straforun astarı tuttu alçıyı ama eger düz bi duvara yapıcaksanız ya duvara bi kaç cam çivisi çakın yada duvarı kırın bi çekiçle falan .alçıyı avcunuza sıgacak şekilde alıdım ve elimin tersiyle duvara yakın bi şekilde tabi duvara attım zaten hemen yapışıyo ve atar atmaz elimle alçıyı düzelttim taş görüntüsünün olması için çok çok düzeltmiyoruz sadece elimizle üzerinde gezdirerek alçıyı incaltiyoruz biraz bu şekilde legendeki alçı bitene kadar yaptım tabi alçı hemen sertleşen bişiy oldugu için alçıyı az yaptım.alçı bitince gelişi güzel bi şekilde elimizle çiziyoruz taş döşenmiş gibi.bu şekilde bütün duvarı bitirdim.boyamaya gelince akrilik boyalar var onlardan aldım ve az bişiy suyla karıştırdım ince bi fırça yardımıyla taşları boyadım ve bulaşık süngerini ıslatarak ters yüzeyiyle boyadıgım bölgekere hafif hafif sürterek hem rengini açmış oldum hemde alçıdaki şekile göre daha önde olan yerleri hafif beyazladı ve taş görüntüsünü verdi.bütün duvara bu işlemi yaptıktan sonra araları için daha koyu akrilik bi boya aldım ve aralarınada o renkten sürdüm daha sonra temiz bi fırçayı sadece hafif ıslatarak araları boyarken taşların üzerine gelen boyayı dagıttım ve sonuç buuu

eline sağlık çok güzel olmuş. yatak odası için tercih etmem ama emeğin ve cesaretin es geçilmeyecek kadar değerli. ben oturma odası için düşünmüştüm böyle bişeyi. yapmaya karar verirsem yardımını isterim.:34:

cok farkli birsey olmus...
ellerine saglik,cok guzel olmus...

Son düzenleme:
çok başarılı olmuş ellerinize sağlık umarım terleme yapmaz , emeğinize yazık olmasınn...

eline sağlık çok güzel olmuş. yatak odası için tercih etmem ama emeğin ve cesaretin es geçilmeyecek kadar değerli. ben oturma odası için düşünmüştüm böyle bişeyi. yapmaya karar verirsem yardımını isterim.:34:
çok teşekkürler evet aslında oturma odası özellikle salon için yapılabilecek bişey ki bunu meslege dönüştürebilirsem çok çok iyi olucak gerçekten :))) tabiki eger düşünürsen yardımcı olabilirim.bu sene evlere dogal taş döşemeler çok moda zaten ama gerçegini yaptırmaya kalkınca çok pahalıya geldigi için en iyisi alçı
cok farkli birsey olmus...
ellerine saglik,cok guzel olmus...
çok teşekkür ederim
çok başarılı olmuş ellerinize sağlık umarım terleme yapmaz , emeğinize yazık olmasınn...

çok teşekkürler tek temennim duvarın terleme yapmaması zaten çünkü çok çok zor bişiy allah kimseye vermesin yani

evet perdeler ve abajurda tamammm :69::69:

Eklentiler

• $SDC13557.webp
    $SDC13557.webp
    18 KB · Görüntüleme: 58
  • $SDC13545.webp
    $SDC13545.webp
    20 KB · Görüntüleme: 53
  • $SDC13555.webp
    $SDC13555.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 61
  • $SDC13547.webp
    $SDC13547.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 66
  • $SDC13550.webp
    $SDC13550.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 75
  • $SDC13556.webp
    $SDC13556.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 60
  • $SDC13552.webp
    $SDC13552.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 73
  • $SDC13553.webp
    $SDC13553.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 61
  • $SDC13554.webp
    $SDC13554.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 58
  • $SDC13546.webp
    $SDC13546.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 56
  • $SDC13548.webp
    $SDC13548.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 61
  • $SDC13551.webp
    $SDC13551.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 73
canım abajur enteresan ......... kendi tasarımızmı ?

evet canım bu ipli perdelerin en altı birleşik oluyo ve kendi istedigin boya göre kesebiliyosun.bende kestikten sonra abajuruma silikon tabancası yardımıyla yapıştırdım hoş bişiy çıktı ortaya hatta abajurun başlıgının büyügünden bulursam eger odanın lambasınada aynı şeyi uyguluycam ama saçakları biraz daha uzun bırakıcam

tebrik ederim... valla yorum yapmadan geçemedim....çok beceriklisiniz:nazar::nazar::nazar:

Çok boğucu olduğunu düşünüyorum :26:
Yine de ellerinize sağlık ...

Hoşuma gitmedi :19:

Back
X