Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama buna bir maşallah çekilir yani:)))9bravo güzel olmuş ama herşeyden önce cesaret meselesi onun içinde ayrı tebrik ediyorum:))
Çok güzel olmuş, valla tebrik ediyorum, ustalara taş çıkaran bir iş olmuş. Benimde böyle birşeyler yaomayı düşündüğüm bir duvarım var. Hatta yapı marketlerde araştırıyoruz sürekli, ondan biliyorum öyle kolay bişey değil bence bu yaptığın bi ustaya yaptırsan valla dünyanın parasını alırlar... Yapım aşamasını da güzel anlatmışsın, strafor dediğin şu yeni çıkan köpük malzemeler mi oluyor? Önce onu yapıştırıp üstüne yapmışsın galiba. Eğer diğer duvarlarına yaparsan yapım aşamalrını fotoyla koyarsan çok seviniriz canım.
kızlarrr çok şükürki kaba temizligim bitti sayılır storlarıda taktık yatagımızı falan yerleştirdik oda küçük oldugu için mecburen yatagı bu şekilde koydum.perde olarakta krem rengi ip perdelerden aldım ama takamadım daha aksesuar seçimindeyim şu anda
sitede yaptığım ilk yorummm çünkü becerinize sessiz kalamadım elllerinize sağlık kaça mal ettiniz acaba:26::26::26::26::26:
çok çok teşekkürler arkadaşlar yapım aşamasında fotograf çekmek hiçç aklıma gelmedi gerçektende ama oturma odamdada uygulamayı düşünüyorum o zaman mutlaka çekerim.
ama kısaca anlatıyım kartonpiyer alçısı gerekiyo yapımı için.alçıyı hazırlama yöntemimde bi legenin içine suyu doldurdum ve üzerine avuçlarımla alçıyı alıp döktüm taki alçı dibe çökmeyene kadar sonra karıştırdım ve bekledim bi beş 10 dk ka yogurt kıvamına gelene kadar.o kıvamı tutturamassanız eger alçı ekleyebilirsiniz.daha sonra dubara bi kaç kırık yapmanız gerekiyo ben straforda uyguladıgım için straforun astarı tuttu alçıyı ama eger düz bi duvara yapıcaksanız ya duvara bi kaç cam çivisi çakın yada duvarı kırın bi çekiçle falan .alçıyı avcunuza sıgacak şekilde alıdım ve elimin tersiyle duvara yakın bi şekilde tabi duvara attım zaten hemen yapışıyo ve atar atmaz elimle alçıyı düzelttim taş görüntüsünün olması için çok çok düzeltmiyoruz sadece elimizle üzerinde gezdirerek alçıyı incaltiyoruz biraz bu şekilde legendeki alçı bitene kadar yaptım tabi alçı hemen sertleşen bişiy oldugu için alçıyı az yaptım.alçı bitince gelişi güzel bi şekilde elimizle çiziyoruz taş döşenmiş gibi.bu şekilde bütün duvarı bitirdim.boyamaya gelince akrilik boyalar var onlardan aldım ve az bişiy suyla karıştırdım ince bi fırça yardımıyla taşları boyadım ve bulaşık süngerini ıslatarak ters yüzeyiyle boyadıgım bölgekere hafif hafif sürterek hem rengini açmış oldum hemde alçıdaki şekile göre daha önde olan yerleri hafif beyazladı ve taş görüntüsünü verdi.bütün duvara bu işlemi yaptıktan sonra araları için daha koyu akrilik bi boya aldım ve aralarınada o renkten sürdüm daha sonra temiz bi fırçayı sadece hafif ıslatarak araları boyarken taşların üzerine gelen boyayı dagıttım ve sonuç buuu
çok teşekkürler evet aslında oturma odası özellikle salon için yapılabilecek bişey ki bunu meslege dönüştürebilirsem çok çok iyi olucak gerçekten :))) tabiki eger düşünürsen yardımcı olabilirim.bu sene evlere dogal taş döşemeler çok moda zaten ama gerçegini yaptırmaya kalkınca çok pahalıya geldigi için en iyisi alçıeline sağlık çok güzel olmuş. yatak odası için tercih etmem ama emeğin ve cesaretin es geçilmeyecek kadar değerli. ben oturma odası için düşünmüştüm böyle bişeyi. yapmaya karar verirsem yardımını isterim.![]()
çok teşekkür ederimcok farkli birsey olmus...
ellerine saglik,cok guzel olmus...
çok başarılı olmuş ellerinize sağlık umarım terleme yapmaz , emeğinize yazık olmasınn...
canım abajur enteresan ......... kendi tasarımızmı ?
tebrik ederim... valla yorum yapmadan geçemedim....çok beceriklisiniz![]()
teşekkürler canımmmaşallah ellerinize sağlık çok güzel olmuş![]()
çok boğucu olduğunu düşünüyorum :26:
Yine de ellerinize sağlık ...
Hoşuma gitmedi![]()