süper olmuş ellerine sağlık...
böyle yetenekli insanlara hayran oluyorum...
elimden hiç gelmez böyle şeyler.. hatta aklıma bile gelmez
Gerçekten çok değişik hoş olmuşşş ellerinize sağlıkk
evet canım aslında dedigin yerlere daha çok yakışıyo ama bizim duvarda sorun oldugu için ve straforun üzrine düz bi sıva istemedigim içim bu şekilde yapmayı tercih ettim.ama diger odalarımdada hoşuma gitmeyen bi kaç kolon var onlarada yapmayı düşünüyorum öncelikle şu temizligimde bi bitsindegüzel olmuş eline sağlık, ama yatak odası için uygun olmamış sanki, yani yemek masasını kullandığın bölüme konsol arkasına veya tv ünitesi için daha uygun gibi geldi bana.
evet canım aslında dedigin yerlere daha çok yakışıyo ama bizim duvarda sorun oldugu için ve straforun üzrine düz bi sıva istemedigim içim bu şekilde yapmayı tercih ettim.ama diger odalarımdada hoşuma gitmeyen bi kaç kolon var onlarada yapmayı düşünüyorum öncelikle şu temizligimde bi bitsinde
çok çok teşekkürler canımama eline sağlık gerçekten güzel duruyor, çok yeteneklisin bellii
teşekkür ederim canım ee kadınların elinden gelmeyen iş yok gibi bişiy maşallahhhne kadınar var ya,süpersiniz
çok teşekkür ederim evet bencede açık renk çok çok daha güzel duracaktı ama ilk defa yaptıgım için o grimsi taş rengini yakalamanın zor olacagını düşündüm ve kahverengi uygulamaya karar verdim çünkü kusur olsa bile bu renk kusurları kapatıyor.biraz cafe havasında olsu ama aksesuarlarda açık renkleri tercih edip odanın havasını degiştirmeyi deniycegimDeğişik ve hoş olmuş gerçekten.Yatak odası için daha açık renk olsa aydınlık olma açısından daha iyi olabilirdi belki.
valla bende çok begendim.. renk seçimi yer seçimi vs detaylar kişiden kişiye gore degişir ama çok başarılı olmus, ellerinize saglık, hiç amatörce bir çalışmaya benzemiyor. eşyalarınızı yerlesştirdikten sonra da odanın bitmiş halinin birkaç fotografını gormek isterim
çok teşekkürler evet hergün resmen damla damla akan sulara ve o küflere bakınca deliriyodum ama şimdi el emegime bakıyorumbencede gayet başarılı olmuş
her gün küflü duvara bakıp sinirlenmektense
hem el emeği hem çok hoş
ellerinize sağlık.
teşekkür ederim canım.sendede aynı dert varmış çok çok iyi bilirim bu lanet küfü çok çektim o duvara yatagımı koyuyodum ve bazanın içindeki herşey resmen küfleniyodu ama sanırım kurtulucam inşallah tekrarlamazÇok güzel olmuş bende aynı dertten muzdaribim, beceremem diye birşey yapmıyorum...
çok güzel olmuş nasıl yaptınızk keşke yapım aşamasında da çekip resimler koysaydınız bizde öğrenirdik emeğinize sağlık
Değişik ve güzel bi çalışma olmuş ellerine sağlık
Ben de çok beğendim ellerinize sağlık. Çok hoş olmuş.
çok hoş olmuş elinize sağlık.nasıl yaptınız çoook merakettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?