• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu yatak odammm

deryayesil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2011
140
0
66
Antalya
:16:kızlar sonunda evimde görebildiğim, aşık olduğum yatak odamı sizlerede göstermek istedim:27:
$03082012010.webp
$03082012011.webp
$03082012012.webp
$03082012013.webp

çok güzelmiş güle güle kullanın. tavsiyem, çok abartılı hele hele o kabartılmış ve rengi de işlemesi de tülü de abartılmış yatak örtüsü ve perde alıp odanın asaletini azaltmamanız.

çok güzelmiş güle güle kullanın. tavsiyem, çok abartılı hele hele o kabartılmış ve rengi de işlemesi de tülü de abartılmış yatak örtüsü ve perde alıp odanın asaletini azaltmamanız.
ayy emin ol asla öyle bir oda olmayacak o yatak örtülerinden nefret ediyorum.

konum olarakta çok ferah aydınlık bir yatak odası :31:

mor yada turkuaz küçük süsler koysan çok değil bir iki tane bence çok güzel olur :16:

aydınlık güzel bencede .morla kombine eebilirsin .mor yatak örütüsü çok güzel olur bence .yerlere mor mumlar koy .benim yatak odamda var çok güzel duruyor gerçi bende kırmızı var ama senin takımına mor olur .

beğenen herkese teşekkür ederim:54:
perdelerimin fonu koyu mor mürdüm gibi bir renk tülü ise beyaz yaptırıyorum. halılar da morlu olacak inşallah ancak aksesuar alamadım daha bütün eşyaları kendimiz alıyoruz o yüzden yetiştiremiyoruz maalesef. yavaş yavaş alacağım artık:3:

Başlık çok güzel. Keşke bazalı olsaymış. O kadar işe yarıyor ki anlatamam.

çooook güzelmiş yaa bayıldım doğrusu güle güle kullanın :nazar: :) :)

Back
X