• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu Yatak odamiz..

miss_curious

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
5.010
2.833
773
40
Kizlar daha almadim ama nasipse bunu alicam yatak odasi olarak ben cok sevdim..opuyorumnanaktan
11iq2cy.jpg

1z33waq.jpg

2zqa3ah.jpg
siyah sey dahil degil,yatak bazali..

Son düzenleme:
Canım çok güzelmiş, yalnız dolap sürgülü deilmi sürgülüsü varmı peki? ben sürgülü istiyorum, çok güzel bir modelmiş, komodin kısmını bende böyle istiyorum çok şık duruyor, bir de markası ve fiyatınıda yazarmısın tatlım, bizimde yakın malum eşya bakma olayları.

çok güzelmiş tatlım güle güle kullan inşalllaaaaaaaah

çok şık bişeymiş güle güle kullanın

Canım çok güzelmiş, yalnız dolap sürgülü deilmi sürgülüsü varmı peki? ben sürgülü istiyorum, çok güzel bir modelmiş, komodin kısmını bende böyle istiyorum çok şık duruyor, bir de markası ve fiyatınıda yazarmısın tatlım, bizimde yakın malum eşya bakma olayları.

çok şık duruyor. Gönül rahatlığıyla al canım. Güle güle iyi günlerde de kullan

cook güzel ama bence yatak daha genis olmali..ben genis olanlarini seviyorum :D
tesekkur ederim kizlar...opuyorumnanaktan

canım bu çok hoşmuş ahşap olan yerler bana bungalovları hatırlattı (ne alakaysa) çook sevimli geldi gözüme :1hug: hayırlısı olsun şimdiden tatlışım

hımmm güzel miş canım...dolap kapaklarıda çok hoşmuş

güzel modelmiş şimdiden güle güle kullanın.:)

markasını ve fiyatını yazabılırmısınız?

çok şık miss iyi günlerde kullanın opuyorumnanaktan

güle güle kullan misscim :)

canım bu çok hoşmuş ahşap olan yerler bana bungalovları hatırlattı (ne alakaysa) çook sevimli geldi gözüme :1hug: hayırlısı olsun şimdiden tatlışım

tesekkur ederim kizlar ahsap yerleri efet hafiften bungalowlari andiriyo jeanim..opuyorumnanaktan

Back
X