• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak odamin temasi

kozalakperisi

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2017
224
507
18
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var cunku ne zaman bi yakinimla fikrimi paylassam ben yapmadan yapiyorlar ve o fikirden soguyorum

3 yillik evliyim yatak odam country cok prenses prenses ve esimde farkediyorum cicekli perdelerden ve bu prenses havasindan sıkıldı bazen burasi genckiz odasi diyor

Bende zamanla degistim kadinsilastim bu oda bana hitap etmiyor artik daha sexy sehvetli bir oda yapmak istiyorum

Cok qrastirma yaptim kadife perdeler odanin havasini degistiriyor cibinlik yaptiricam istedigimde tum yatagi kapaticak istedigimde yatak basina toplicam gelin cicegimi kaldirip siyah bir vazoya kirmizi yapay guller alicam esyalari degistiremem cok seviyorum perde rengi ve cibinlik rengine karar veremiyorum sagi hali dusunuyorum sizin fikirlerinize cok onem veriyorum simdiden tesekkurler

Şagi halidan kullananlar hiç memnun kalmıyorlar. Ne kadar supurulse de pisliği gitmiyormus.

Perdeler mobilyalariniza uygun olabilir, mesela kremse krem tonlarında yaptirabilirsiniz. Eğer ahşap rengiyse de kırmızı yaptirabilirsiniz ama dışardan görünür mu bilmem :KK48:

Yorumun icin tesekkurler canim buarada bebisini saglikla kucagina alirsin insallah sagi haliya uzuldum valla ben boyle tuylu halilara bayiliyorum cok romantik duruyo benim mobilyalar beyaz bordo kadife fon pembe tul nasil olur sence

benimde odam country ve bende çok sıkıldım...
benim aklımdaki fikir modern country
gri duvar
düz gri yatak başı
yanlarda duvara monte siyah abajurlu aydınlatmalar
siyah kulplar
halı beyaz siyah sade bir halı
yine ayna duvara monte tasarım
puf kızımın odasına vs koyucam
kendime sefaf sandalye alıcam
düz tül olabilir. perde daha düşünmedim :)

bende zamanında fikirlerimi herkesle paylaştım ve benden önce yaptılar.
neyse ki taklitler asılları yasatır :)

Yorumun icin tesekkurler canim buarada bebisini saglikla kucagina alirsin insallah sagi haliya uzuldum valla ben boyle tuylu halilara bayiliyorum cok romantik duruyo benim mobilyalar beyaz bordo kadife fon pembe tul nasil olur sence
Bence bordo kadife fonla beyaz tül yap canım mobilya renginde tül olsun.pembe tül boğar.

Şagi halı inanki çok kötüymüş ben de bayılıyorum ama hiç temizlenmiyormuş, saç toz hep içinde kalıyormuş.

Renk olarak kırmızı çok güzel bence kırmızı ve siyah yakışıyor.
Şagi halılardan bende kulandım bi daha asla almam silkelemek bile kar etmiyor.
Onun yerine tüy şeklinde olan ama peluş değil tek parça olanlar var ya kırmızı renk güzel olur.
Kadife perdelerde çok toz tutuyor diye biliyorum.

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var cunku ne zaman bi yakinimla fikrimi paylassam ben yapmadan yapiyorlar ve o fikirden soguyorum

3 yillik evliyim yatak odam country cok prenses prenses ve esimde farkediyorum cicekli perdelerden ve bu prenses havasindan sıkıldı bazen burasi genckiz odasi diyor

Bende zamanla degistim kadinsilastim bu oda bana hitap etmiyor artik daha sexy sehvetli bir oda yapmak istiyorum

Cok qrastirma yaptim kadife perdeler odanin havasini degistiriyor cibinlik yaptiricam istedigimde tum yatagi kapaticak istedigimde yatak basina toplicam gelin cicegimi kaldirip siyah bir vazoya kirmizi yapay guller alicam esyalari degistiremem cok seviyorum perde rengi ve cibinlik rengine karar veremiyorum sagi hali dusunuyorum sizin fikirlerinize cok onem veriyorum simdiden tesekkurler
Havayi degistiricem derken koyu renklerlede odanin havasini kasvetli yapmayinda. 1 yilda bunalirsiniz valla. Yatak odasi rahat bir uyku acisindan her zaman soft olmalidir.

benimde odam country ve bende çok sıkıldım...
benim aklımdaki fikir modern country
gri duvar
düz gri yatak başı
yanlarda duvara monte siyah abajurlu aydınlatmalar
siyah kulplar
halı beyaz siyah sade bir halı
yine ayna duvara monte tasarım
puf kızımın odasına vs koyucam
kendime sefaf sandalye alıcam
düz tül olabilir. perde daha düşünmedim :)

bende zamanında fikirlerimi herkesle paylaştım ve benden önce yaptılar.
neyse ki taklitler asılları yasatır :)

Canim senin fikirlerin bence cok yerinde benimkiler biraz karisik ama sen bunu maddiyatin elverdigince gerceklestir bence kurtulalim su genc kiz odasi temasindan

Alabalik32 canim haklisin simdi odam soft bi renge hakim alanda dar diye cibinlik yaptirmadim insallah ev alma durumumuz var yatak odasini genis istiyorum benimde en korktugum bu ya bogarsa saten perde dusunebilirim kadife toz tutuyormus onuda ogrendim sayenizde :) sagi disinda bi tuylu hali bakayim

Canim senin fikirlerin bence cok yerinde benimkiler biraz karisik ama sen bunu maddiyatin elverdigince gerceklestir bence kurtulalim su genc kiz odasi temasindan

cibinlik yaptırma bence.
onun yerine ışıklandır ortamı
her ay eksikliklerini alsan baya düzeltirsin odayı.
ben nevresim olarakta tamamen beyaz nevresim kullanıcam.
desenliler basitleştiriyor odayı.
ışıklı toplar alıp yatak başına koyabilirsin.

cibinlik yaptırma bence.
onun yerine ışıklandır ortamı
her ay eksikliklerini alsan baya düzeltirsin odayı.
ben nevresim olarakta tamamen beyaz nevresim kullanıcam.
desenliler basitleştiriyor odayı.
ışıklı toplar alıp yatak başına koyabilirsin.
İyi fikir canim bende dedigin gibi bu ay duz renk pamuk saten nevresim aldim daha bi hos duruyo evlenirken herseyi cicekli almisim bunaldim artik su peri isiklariyla dedigin isikli toplar baya romantizm katar hayalimde canlandi bile tesekkurler canim

Back
X