• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak odamin dekorasyonu icin yardim lutfen... (resimli) !!!

sensizolmazkiii

Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
37
0
16
Ankara
Arkadaslar resimlerin uzerine tiklarsaniz modelleri daha net gorebilirsiniz !!!

Arkadaslar yardimci olursaniz cok ama cok sevinirim...Yatak odasi takimimizi + Duvar kagidi reklerimizi ekliyorum...Benim ihtiyacim olan ise nasil bi kombin yapabilrim ? Bu konuda kendine ve zevkine guvenen bayanlar bana yardimci olurlarsa cok sevinirim...Hali ve perde modeline ihtiyacim var ve renk model secegine fikir verirseniz cok sevinirim...(resim ekleyerek fikir verirseniz daha yardimci olur)

Lutfen yardimci olun hic zamanimiz kalmadi

Yatak ortumuz = incili su gelinlik gibi olanlar var ya onlardan ve ustu gelinlik gupurleri dantellerinin modellerinden islenmis tarzda cok modern ve sIk duruyor...Rengi ise kirik beyaz gibi bi renk

bu yatak odamiz

$sedef.webp

bu duvar kagidi desen ve renklerimiz :) desenli olan yatak basimiz icin su an yapim asamasinda :) desensiz beyaz olan ise = boya yerine tum duvarlara yapiliyor...duvar kagitlarinin ikisindede sim var. Ve desenli olanin cicek rengi kirmizi degil arkadaslar goz yanilmasi olmasin cok koyu bir pembe :) Ona gore yardimci olursaniz cok sevinirim hali ve perdem icin

$duvar1.webp $duvar2.webp

Hali ve perde icin nasil modeller ve renkler tercih etmeliyim ? (duvar kagidimin desenli olani kirmizi degil koyu pembe onu dikkate alarak yardimci olursaniz cok sevinirim) Resim ekleyerek fikir verirseniz daha bi memnun olurum =)) simdiden tesekkurler herkese

Eklentiler

• $20130221_143736.webp
    $20130221_143736.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 242
her zaman bu duvar kağıdının rengine uydurman gerekicek diğer kullanacağın malzemeleri öyle bir desen ve renk seçki seni kısıtlamasın bence

kizlar tam okumadiniz sanirim ama su an yapim asamasinda coktan alindi ve bugun yapimi bitmek uzeredir bu saatlerde bitcekti...bir de burda boyle durduguna bakmayin gercekten cok sirin ve tatli duruyor simleride var...bir de sadece yatak basina yapilacak geri kisim yaten ekledigim resimdeki gibi beyaz olacak :)

Son düzenleme:
Çok alakasız olacak bu yazacağım ama ben diyorum ki acaba dolabınızın kapaklarını ya da en azından birini ayna mı yaptısanız?
neden derseniz oda sanki çok civcivli olacak (kusura bakmayın daha iyi açıklayacak bir kelime bulamadım) , simli duvar kağıtları, gerçi gece çok belli olmaz, çiçek desenli tek duvar, yatağınızın başlığı da gayet gösterişi ve anladığım kadarıyla yatak örtünüz biraz ağır (modern demişsiniz ama tarif ettiğiniz modeller biraz daha süslü kaçabiliyor, yanılıyorsam özür dilerim).. o nedenle bir de dolaplarınızın kapakları ve onun üzerindeki süsler bana biraz tehlikeli geliyor. yani genelde derler ya odada odak noktası oluşturun diye.. eger sizin odak noktanız yatak başı ve arkasındaki duvarsa diğer yerlerin daha sade olması gerekiyor gibi geliyor. benim düşüncem bu ama tabii siz daha iyi bilirsiniz.

ayrıca bu nedenle derim ki düz beyaz bir perde ve yine düz beyaz bir halı olabilir.. ya da halınızı duvar kağıdındaki bir renk ile aynı yapın ama düz olsun bence..

Son düzenleme:
yatak odan beyaz ağırlıklı ve şık.yatak başındaki duvar kağıdına uyumlu olması için sadce fonları pembe tonunda yapabilirsin.perden kırık beyaz yatak örtünün güpürleriyle benzer olabilir.halını renkli seçme.benim de yatak odam beyaz.halılarım beyaz,simli shaggi ve çok huzur verici.

ben olsam yatak başına gümüş grisi bir duvar kağıdı seçerdim halılarımı da füme yapardım çünkü yatak odası takımına uyacak bir renk olurdu..değiştirme şansın yoksa düz desensiz beyaz shaggy halılar al desenli çiçekli halı alma çünkü duvar kağıdın desenli malesef ...yapacagın sey artık geriye kalan aksesuarlar mesela baş ucuna alacagın abajurlar fuşya olsun bir de fuşya pembe çerçeve al ..perden de beyaz olsun bence..

duvar kağıdı olayı için renkli olanı sadece bir tüm duvara kolonsuz ve krişsiz mümkünse ve de açıkla görünen bir duvara ( dolap arkasında kalmayacak) diğer sade olanı kalanlarına yaptırırsan süper olur.ben beğendim.o renk bir yatak örtüsü yeterli olur senin için

Son düzenleme:
yatak odanı çok beğendim canım, zaten çok şık gösterişli bir model,
yatak örtünde öyleymiş zaten,
duvar kağıtlarını göremedim ama çok karışık olmasın, göz yormasın yani.
bende olabildiğince sade ol,
yolluk olarakta toz pembe, krem renk yada gümüş grisi olabilir.

duvar kağıdı olayı için renkli olanı sadece bir tüm duvara kolonsuz ve krişsiz mümkünse ve de açıkla görünen bir duvara ( dolap arkasında kalmayacak) diğer sade olanı kalanlarına yaptırırsan süper olur.ben beğendim.o renk bir yatak örtüsü yeterli olur senin için

Canim cok tesekkur edrim valla ilk guzel yorum yapan sensin duvar kagidim hakkinda...cunku yapildi dun bitti...icim bi tuhaf oldu inanki cok mu kotu diye uzulcektim nerdeyse...ama benim baktim duvar kagitlari arasinda en guzeli buydu bi de digerleri hep geometrik desenliydi benim yatak odama hic uygun olmazdi...dedigin gibi kirissiz duz duvara yapildi canim :) daha gormedim ama herkes cok guzel oldugunu soyluyo

yatak odası takımımız aynı güle güle kullan umarım odanız büyüktür yoksa kendini göstermiyo ben kombin olarak parlak sarı tercih ettim perdem halim objeler hepsi parlak sarı ve beyaz krem karışık çok da şık durdu en azından siyah beyazdan iyidir

yatak odası takımımız aynı güle güle kullan umarım odanız büyüktür yoksa kendini göstermiyo ben kombin olarak parlak sarı tercih ettim perdem halim objeler hepsi parlak sarı ve beyaz krem karışık çok da şık durdu en azından siyah beyazdan iyidir

Evwt siyah yatak odasinda asla olmamali bence....insanin ici kararir ruhu daralir...civil civil ferah renkler her zaman iyidir bence

Bu arada yatak odam normal cok kucukte degil cok buyukte degil....ama gorenler bayagi buyuk oldugunu soyluyorlar

Evwt siyah yatak odasinda asla olmamali bence....insanin ici kararir ruhu daralir...civil civil ferah renkler her zaman iyidir bence

Bu arada yatak odam normal cok kucukte degil cok buyukte degil....ama gorenler bayagi buyuk oldugunu soyluyorlar

Aslında yatağı biraz büyük benim yatak odasıda çok küçük güzel durmuyo ayrıca yatağın etrafında ki deri kaplama çok kirleniyo silmesi çok zor resmen içine işliyo

Back
X