Perdeniz ve halınız ne renk?
Bu toa renk türlü açık renk gider bence.
Perdeniz ve halınız ne renk?
Bu toa renk türlü açık renk gider bence.
Büzin de bu tarz, halı krem, duvarlar açık ve koyu gri karışık, perde çift mek. stor, o da krem. Tüm aksesuar ayna efekt ve aynalı. Abajur da aynalı modern tarz. Bu modeller pembe mor vb kaldırmıyor
bu yatak odasına en uyumlu renk krem yada bej tonu olacaktır diğer renkler odayı çok karanlık gösterir ve uyumsuz olur bence
Duvarın mutlaka açık renk olsun bence. Odaya renk katmak için saten yeşil bir fon perde ve yine soft çok açık yeşil bir halı da güzel durabilir. Eğer halıda, perdede o rengi istemezsen ahşapla yeşil çok güzel durduğu için bir yere uzun yeşil saksılardan da koyabilirsin (gönderdiğin resimde de koymuşlar)
Duvarın mutlaka açık renk olsun bence. Odaya renk katmak için saten yeşil bir fon perde ve yine soft çok açık yeşil bir halı da güzel durabilir. Eğer halıda, perdede o rengi istemezsen ahşapla yeşil çok güzel durduğu için bir yere uzun yeşil saksılardan da koyabilirsin (gönderdiğin resimde de koymuşlar)
Bu halilari perde ve turkuaz objelerle tamamlayabilirsin.
Turkuaz ve kahve uyumunu cok seviyorum ama yatak odası icin fazla canlı bir renk mavi sanki
Pembe mor mürdüm kiremit hiç bulaşmayın.
Bende sizin gibi düşünüyorum.Kahveye en çok yakışan tonlardan biride yeşildir.Yeşil tonlarına baksın derim...
Cok kullanılan yeni gelin renkleri.nedenki pembe mor kiremit çok güzel renk veriyor, mürdüm boğuyor sadece
Cok kullanılan yeni gelin renkleri.
Büzin de bu tarz, halı krem, duvarlar açık ve koyu gri karışık, perde çift mek. stor, o da krem. Tüm aksesuar ayna efekt ve aynalı. Abajur da aynalı modern tarz. Bu modeller pembe mor vb kaldırmıyor
L lachicaguapamerhaba sizin odanızın resmi var mı hiç acaba gri renk kahverengiyle iyice kasvetli olmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?