• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odamı değiştirmek istiyorum ama nasıl?

kızlar merhaba;
bn evleneli 1 sene oldu oldu ama yatak odamın renginden hiç memnun değilim.geçen sene çok beğenerek aldım fakat bu sene beğenmiyorum çünkü siyah olduğu için çok toz çekiyo ve artık beğenmiyorum bu takımı.ben beyaz istiyorum.bunu verip beyaz bi takım almak istiyorum ama hangi mobilyacı yapar ki? aldığım yere söyledim kabul etmedi,bi de imalatçı,bunu kabul etmeyen düşünün yani:43: öneride bulunursanız sevinirim,istanbulda yaşıyorum,nerede nasıl değiştirebilirim fikirlerinize ihtiyacım var çok teşekkürler şimdiden:42: ha bu arada yatak odamın fotoğraflaını da koyayım da siz de bir bakın:81:Eki Görüntüle 245942 Eki Görüntüle 245943 Eki Görüntüle 245944

beyaz lake boya bile boyatabilirsin benimkileri 1,500 fiyat verdiler ankaradayım bana çok geldi ama ist.fiyat nasıldır hiç bilmiyorum

yapışkanlı folyo deneyebilirsin. benim elbise dolabımın rengi diğer eşyalarıma uymadığı için yapışkanlı folyoyla kapladım. uzun zamandır kullanıyorum, hiç de soyulma falan olmadı. biraz daha kullanıp başka renk kaplamak istiyorum :)sen de deneyebilirsin. anladığım kadarıyla çok oygulu bi model gibi görünmüyo, yapılabilir bence :)

Bence güzel bi takım. Tozlanmayı geciktirmek için ahşap temizleyicileri kullanabilirsin toz alırken bir de daha kolay ve ucuza mal olucak değişiklikler yaparsan gözüne daha hoş görünebilir. perdeyi değiştirmek vb. gibi...

evet arkadaşlar perde ve halıların hiç odaya yakışmadığını hatta perde ve halının birbiri arasında bile uyum olmadığını biliyorum,ucuz diye almıştım o zman.ama dediğiniz gibiperde ve halı beyaz olursa hakkaten süğer olur bunu düşünmemiştim,fikirleriniz için teşekkürler:71: ha bir de mobilyayı beyaza kaplayamam çünkü gardırobun o siyah yerleri var ya oralar ahşap değil cam:77:

canım o kısımların cam olduğunu elbette biz de görebiliyoruz.:34:
dikkatli okursan tavsiye edilen camların arasındaki ahşap şeritleri beyaza kaplaman :51:

benim yatak odamda siyaha yakın koyu renk bende 7 yıllık evliyim ve bıkmıştım tozunu almaktan ... ama ben ne yaptım :D yapışkanlı kağıtla kapladım güzelce komodinlerimi ve tuvalet aynamı şimdi gören bayılıyo ne güzel olmuş diye sen de deneyebilirsin sonuçta kaybetçek bişeyin yok o kağıtları metresi 1 lira ve ben yatak odamı o hale 3 tl mal ettim :D

benim yatak odamda siyaha yakın koyu renk bende 7 yıllık evliyim ve bıkmıştım tozunu almaktan ... ama ben ne yaptım :D yapışkanlı kağıtla kapladım güzelce komodinlerimi ve tuvalet aynamı şimdi gören bayılıyo ne güzel olmuş diye sen de deneyebilirsin sonuçta kaybetçek bişeyin yok o kağıtları metresi 1 lira ve ben yatak odamı o hale 3 tl mal ettim :D

kızlar öneriler için çok teşekkürler,peki olmazsa geri sökebilir miyim o folyoları.yani mobilyaya zarar verir mi,sonra yapış yapış olmaz mı:26: ilgilenirseniz sevinirim:71:

ben de mobilyamın yavruağzı gibi olan kısımlarını bayaza kaplamak istiyorum.ama parlak olsun istiyorum lake görünüm versin.parlak beyaz varmı satılan yerlerde acaba :44:
konu sahibi arkadaş bencede kahve rengi olan yerleri beyaz yaparsan baya farklı olur.siyaz beyaz hem çok moda hem de odana ferahlıkta gelir.kullananlar çıkarırken saç kurutma makinasıyla ısıtıp çıkarttıklarını ve hiç bir iz bırakmadığını söylüyorlar.valla ben onların yalancısıyım :21:

kızlar merhaba;
bn evleneli 1 sene oldu oldu ama yatak odamın renginden hiç memnun değilim.geçen sene çok beğenerek aldım fakat bu sene beğenmiyorum çünkü siyah olduğu için çok toz çekiyo ve artık beğenmiyorum bu takımı.ben beyaz istiyorum.bunu verip beyaz bi takım almak istiyorum ama hangi mobilyacı yapar ki? aldığım yere söyledim kabul etmedi,bi de imalatçı,bunu kabul etmeyen düşünün yani:43: öneride bulunursanız sevinirim,istanbulda yaşıyorum,nerede nasıl değiştirebilirim fikirlerinize ihtiyacım var çok teşekkürler şimdiden:42: ha bu arada yatak odamın fotoğraflaını da koyayım da siz de bir bakın:81:Eki Görüntüle 245942 Eki Görüntüle 245943 Eki Görüntüle 245944

kusura bakmayın ama modeli güzelde rengi acayip iç boğucuymuş yani düşünerek almak çok önemli kabul etmemsı normal hiç kullanmasanız bile kurulduğu andan itibaren artk 2. el sayılır imalatçı mağaza farketmez onu kmse dğeiştirmez zaten hemde 1 yıllık 2. kez masraf olucak size brz dha beklesenız... bellonanın beta yatak odası vr fıyatı da acaiyp uygun ben hep çk beğenmişimdir.. eşiniz kabule derse değiştirin bellona bütün yatak odası takımının parçalarını tek tek ücerete tabi tutuyor kendi web sıtesındede yazıyor konsola gardolaba ne kdr değişim indrimi uyguladığını...

Bence de 2.el alan bir yere satmalısın evet zararın olur ama beyaz bir yatak odasınada değer sanki. Ama tabi imkanın varsa o şekilde yap derim.. Yatak odasında kesinlikle tercihim beyaz olucak .

Back
X