• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yatak odamı değiştirmek istiyorum ama nasıl?

egemn

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
2.579
229
363
İstanbul
kızlar merhaba;
bn evleneli 1 sene oldu oldu ama yatak odamın renginden hiç memnun değilim.geçen sene çok beğenerek aldım fakat bu sene beğenmiyorum çünkü siyah olduğu için çok toz çekiyo ve artık beğenmiyorum bu takımı.ben beyaz istiyorum.bunu verip beyaz bi takım almak istiyorum ama hangi mobilyacı yapar ki? aldığım yere söyledim kabul etmedi,bi de imalatçı,bunu kabul etmeyen düşünün yani:43: öneride bulunursanız sevinirim,istanbulda yaşıyorum,nerede nasıl değiştirebilirim fikirlerinize ihtiyacım var çok teşekkürler şimdiden:42: ha bu arada yatak odamın fotoğraflaını da koyayım da siz de bir bakın:81: $04062010854.webp$04062010855.webp$04062010856.webp

canım böyle bir teklifi hiçbir mobilyacı imalatçı da olsa kabul etmez... sen olsan edermiydin... bu takımı ikinci el eşya alan biryere satıp yeni bir takım almaktn başka çareniz yok gibi görünüyor ki bence takımınız kötü değil sölemek istedm...

bende begendım takımını kımse boymaz boyasada guzel olmaz canm daha dur bısmıllah 1 sene olmus mıllet 20 yıl kullanıyo :(annem) kac yıldır kullanıyıo:)

ayy sende bendensın canım yaaa bnde evlenelı 3 sene oldu koyu kahve aldım ve cok pışmanım gercı benım mecburıyet oldu
koyu renk ığrenç yaa sılıyorum 5 dk sonra yıne toz bıde benım kalıtesız cıktı cekmeceler falan kırıldı baslığı hep duştu sen halıne sukret tek sıkıntın renkmış
ama bencede kımse değiştrmez spota satıp yenısını alman lazım oda cok zararlı bnce

siz yeni de alsanız seneye onuda beğenmiceksiniz emin olun..
Çünki insanın gözü alışıyor modele o da hoşunuza gitmicek.

oda takımınızdan ziyade yerleştirme şekliniz bana hoş gelmedi..değişiklik yapsanız odanın şeklinde..
dolapların kapılarını ayna yaptırsanız felan..böyle çözümlerle bir süre daha kullanırsınız...yazık bir senelik daha değiştirseniz çok zarar edersiniz.

benimkide 3 senelik venge rengi ..siyah gibii aynen cok toz oluyor bıktım ama napabilirizki:(( bence kimse öyle bişeyi kabul etmez ,sen cabucak eskitmeye bakk :))

bence o kahveli ahşap şeritlere beyaz yapılkanlı folyo uygulayabilirsin. Ayrı bir hava katacağına eminim.. Hem gözüne de değişik ve hoş gelecektir en azından bir parça beyazlıkta olsa aydınlık verir. Şahsen ben uygulamıştım.. Ayrıca eşyaların şeklini değiştirme fikrine katılıyorum. Şimdiden kolay gelsin:)
:82:

bence mobilyalarınız gayet şık ama odanız dar olduğu için kendini pek göstermemiş.mobilyaların yerlerini değiştirseniz belki iyi olabilir.tebdili mekanda ferahlık vardır derler

canım benim değiştirmek istemeni anlyorum ,bende 8 yıllık evliyim ve pazar günü gidip en sonunda aldım y.odası takımımı yeniden,çok koyu renk olduğu için sevmiyorsun çünkü odanda küçük ama mobilyalar hep büyük göstermicek kendini ki benim odamda küçük malesef...bence arkadaşların dediği gibi yerini değiştir,o makyaj masasının aynasını çıkar başka bi ayna al ondan bağımsız,yatak başını değiştir ,böyle küçük değişiklikler seni biraz durdurur..umarım değiştirebilirsin ama kimse alıpda yenisini 300-500 farkla almaz,benim dayım mobilyacı o benim bilg. masamı bile almadı ki dayım (eşşek kafalı) ...sana bol şans,erken daha birz daha sabret tatlım

ben de 4 yıllık evliyim ve koyu renk aldığım için pişmanım:((krem rengi almak istiyorum ama bu aralar zor gibi,1/2 yıl daha idare edicem artık ne yapalım:((

Benimde yatak odasm siyah ve deri kaplamalı bol aynalı

severek aldım,aslında halada beğeniyorum şu toz olayı olmasa daha çok sevicem.

Odam geniş,takım kendini gösteriyor, ama işte insan yeni şeyleri görünce hevesleniyor

bende 1,5 yıllık evliyim,imkanım olsa şimdi komple evi değiştiririm :)

değişim güzel çünkü...

Ama senin takımında hoş yani,en azından modern çizgiler içeriyor

diğer arkadaşların da dediği gibi yer değişikliği veya bir kaç renk oynamasıyla seveceğin hale getirebilirsin.

Hiç bir mobilyaılarda sunduğun teklifi kabul etmez.

Eskıyı getır yenıyı götür kampanyalarını takıp edebilirsin ...

çok teşekkür ederim herkese.önerilerinizi dikkate alıcam.dediğiniz gibi insanoğlu işte,değiştirsem seneye de öbürünü beğenmem:52: napalım toz almaya devam artık :95:

canım bence mobilyandaki kahve rengi olan yerleri beyaz yapışkanlı folyo ile kapla ve tuvalet aynanı değiştir oraya da güzel siyah beyazlı bir ayna al bence muhteşem olur.

2 seçeneğin var canım ya bu nu boyayacaksın yada boyatacaksın komple zımpara işlemi yapıp matbaa boyası ile boyanıp üzerine cila atılarak olur. yada koçtaçta vardı sanırım bu mobilya kaplamak için enli beyaz ahşap görünümlü folya ile kaplayacaksın .. bir araştır derim.. satıp almaktan daha ucuza bu şekilde yapılabilir..

yatak odasını kimse deiştirmez cnm ancak yeni alman lazım..bence gayet güzle yatak odan..halı ve perdeyi desensiz düz beyaz al ferah olurr:)mor tonları iyicene bogmuş odayı

yatak odasını kimse deiştirmez cnm ancak yeni alman lazım..bence gayet güzle yatak odan..halı ve perdeyi desensiz düz beyaz al ferah olurr:)mor tonları iyicene bogmuş odayı

KEsinlikle haklısın cnm.GÖzü rahatsız eden bişeyler var ama o yatak odası takımı değil. halılar perde ve nevresim takımı. katlı perde kullanabilirsiniz. halılar da daha acık ton ve daha küçük olabilir. yatağın üzerine de şöyle şık bir yatak örtüsü sererseniz süper olur bence:53:

KEsinlikle haklısın cnm.GÖzü rahatsız eden bişeyler var ama o yatak odası takımı değil. halılar perde ve nevresim takımı. katlı perde kullanabilirsiniz. halılar da daha acık ton ve daha küçük olabilir. yatağın üzerine de şöyle şık bir yatak örtüsü sererseniz süper olur bence:53:

aynen cnmmm yatak odasını gerçekten begendimmm konu sahibi arkadaşımız yatak odası gibi büyük bi deişim yerine halı perde örtüyü deiştirip desensiz beyaz alsa nekdr şık ve modern olur oda..mesela benim yatak odam siyah agırlıklıı tmm toz oluyor ama seviyorumm.. halımı perdemi beyaz yatak ötrümü siyah aldım çok güzel dururyor..bence her mobilya güzeldir önemli olan küçük ayrıntılarla mobilyayı evi göstermek:)

Mobilarını beyaza kaplamayı hiç düşündün mü en azından maliyet açısından daha iyi olur burada bu konu ile ilgili bölümler var ve inan o kadar güzel oluyorki anlamayan olsa sanki yeni mobilya aldın sanar :)düşünmeni tavsiye ederim.

evet arkadaşlar perde ve halıların hiç odaya yakışmadığını hatta perde ve halının birbiri arasında bile uyum olmadığını biliyorum,ucuz diye almıştım o zman.ama dediğiniz gibiperde ve halı beyaz olursa hakkaten süğer olur bunu düşünmemiştim,fikirleriniz için teşekkürler:71: ha bir de mobilyayı beyaza kaplayamam çünkü gardırobun o siyah yerleri var ya oralar ahşap değil cam:77:

Back
X