Teyze azimli...O bu değilde, öyle bir binada oturdum ve 2 ay zor dayandım yol gürültüsüne
2,. ayın sonunda oradan taşındım,
teyzenin kulaklar baya duvar galiba, ama gözler maşallah demekki.. Koskoca üst geçidi yıktırmaya çalışacağına hepinizin dediği gibi 20-30 tl tek cam güneşlik, tak geç işte..
Yazık Valla tek kişinin lafı ile koskoca üst geçidin yıktırılması.. Sokak girişine denk gelen giriş-çıkışı var ve insanlar haybeden işe gidip gelirken zaman kaybedecek belki.. Belkide karşıdan karşıya bağlı olduğu sokağa geçmek için o mesafeyi yürümeyip yola atlayacak birileri ve onlara sebep olacak.. Anlayacak yeri vardır umarımTeyze azimli...
Üst geçit için yıkım kararı çıkartmış bile
Yani yıkım kararını verende neye göre vermiş enteresan...Yazık Valla tek kişinin lafı ile koskoca üst geçidin yıktırılması.. Belki sokak girişine denk gelen giriş-çıkışı var ve insanlar haybeden işe gidip gelirken zaman kaybedecek belki.. Belkide karşıdan karşıya bağlı olduğu sokağa geçmek için o mesafeyi yürümeyip yola atlayacak birileri ve onlara sebep olacak.. Anlayacak yeri vardır umarım
Günahına girmek istemem ama, belki torpilli teyze.. Akrabası tanıdığı olabilir sözünü geçirebileceği.. Neyse.. Mahallelide yeterince ilgilenmemiş belliki..Yani yıkım kararını verende neye göre vermiş enteresan...
Aynen eski evimiz 1.kattı günlük guneslik ev ama perde ceksen bile fark ediliyordu mecbur cekiyorduk bazen gelen giden evin içini izliyor. Pencere bile acamiyorduk bazen.PERDE ÇÖZÜM DEĞİL
bizim eski evde yüksek girişdi (yol ile aramızda 5 metre vardı) ama tül örtülü haliyle bildiğiniz içeri görülüyordu hatta güneş varsa ayna gibi birgün ben oynuyorum evde deli divane gibi(yeni aşık oldum) komşu kapıyı çaldı kızım ne güzel onuyon sen öyle diye güldü gitti kadın ben şok
adam millet görmesin diye sürekli karanlıkta oturur gibi siyah perdeleri mi çekecek.... günışığından faydalanamayacak mı illa ki ışık mı yakacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?