Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım mobilyacı önce zımpara yaptı sonra oto boyası kullandı onunla boyadı ne mat ne parlak oldu. bu boya zamanla sararmaz hocam dedi. geçen gün üzerine bu nar aksesuar var ya ondan düşürdüm gözlerimi açamadım kesin altının kahve rengi çıktı dedim bi baktım hiç bir şey olmamış sıyrılmamış bile boya:) kızkardeşim bellonanın salonunu kullanıyor üzerine sert bir eşya çarpmış altından tahtası çıkmıştı(
çok güzel olmuş yalnız dikkatimi çeken gardrobunuz aynı değil sanırım.yeni bi dolapmı aldınız yoksa eskisinin üzerinde değişiklikmi yaptınız?
yok arkadaşım dolabım aynı sürgüler çok yıpranmıştı açarsam kapanmıyor kapatırsam açılmıyorduçok güzel olmuş yalnız dikkatimi çeken gardrobunuz aynı değil sanırım.yeni bi dolapmı aldınız yoksa eskisinin üzerinde değişiklikmi yaptınız?
çok güzel olmuş kulpları da değiştirmişsiniz, biraz pahalıya mal olmuş ama olsun beyaz için değer![]()
çok teşekkür ederim arkadaşım sağolasın:) yatak örtüm tepehome dan aldım 89 tl inanın çok kullanışlı bir kaç kez yıkadım hiç bir problemle karşılaşmadım geçen gün uğradım hala var dilerseniz bulabilirsiniz:)gerçekten çok güzel olmuş.yatak örtünüzde çok güzel onun markası ne acaba?