Yatak konusu 😒

Moni moni

Yabadabaduuu
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2022
4.337
4.607
63
Tecrübeli anneler fikrinize çok çok ihtiyacım var..
Suan 1 yaşında bir kızım var. Beşik sevmiyor. İlk 5 ay reflu yatagiyla birlikte yanyana yattık sonrasında beşiği alistirmaya çalışsam da başarılı olamadım. Ve suan kendi yatagimizda kızımla ikimiz uyuyoruz. (Biliyorum ne yazikki riskleri ve tehlikelerine rağmen buna devam ediyoruz malesef ) suan oturdugumuz evde yeni bi oda yatak yapma ihtimalim yok. Fakat yakın zamanda allahin izniyle başka bi eve geçme düşüncemiz var nasip olsun inşallah yeni eve gecerkende kızıma oda yaparak gecicez. Hem güvenlik açısından hemde uzun ömürlü olması açısından nasıl bi yatak tercih etmeliyim fikir istiyorum. Açıkçası hem yeni eve yeni yatağa alışma evresinde bende başlarda kızımla yaticam. Kızım sarılma ten teması istemiyor ama genede beni arıyor uyku arasında. Alışma evresinde onun yanına bi yatak yapıp uyumayı düşünüyorum. Yerden hafif yuksekmi yoksa altta boşluk olmadan yere sıfır bi yatak mi almalıyım. Marka model önerisi yada kacinmam gereken özellikler markalar varmi dikkat etmem gereken hususlar neler olur.

Modüler montesorri yataklar var ayak eklenip çıkarılabiliyor. O şekilde alın bence

Merhaba. Ben de bebeğimle birlikte uyuyordum, yorgun grip olduğum bir gün sesini duymadım sızıp kalmışım. Sıpam emeklemiş yataktan düştü. Çok üzüldüm dikkat edin yerlere yumuşak yastık koyun.
Ben de beşiğe alıştıramadım. Gece benimki beşikte başlıyordu uyumaya ama mutlaka 3 gibi yanıma geliyordu uyumuyordu. 90x190 tek kişilik yatak boyutlarında montessori yatak aldım, yerden çekmecesiz. Bebeğim ve ben çok rahat ettik. Gece diş sancısından çok uyanırsa meme isterse direkt yanında yatıyorum. Yoksa emziriyorum uyuyunca kalkıp kendi yerime geçiyorum. Düşecek korkum da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…