- Konu Sahibi BettyRuble
Evet bende inandımAğam bizle eylenir demekki![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende inandımAğam bizle eylenir demekki![]()
Yataktan aşağı atim dedim fıt diye öldü hiç canı yok ki dokunup atsam kesin yine ölücekti.Neden öldürdün ki yazık camdan atsaydın keşke![]()
Yok ben küçükken çok bitlenirdim tanırım biti bu o değil :)Canım korkutmak istemem ama bit falan değildir değil mi?
Bazıları çok gelişmiş oluyor. Geçen sene kızım kreşte bizlendi, bazıları kocamandı. Kızım sarı saçlı sarı sarıydı bitler. Yazın yiğenim bitlendi ben temizledim kafasını onun da saçları siyahımsı, kocaman iki tane siyah bit çıkmıştı kafasından ama bu bit değil sanki tam anlayamadım. Böcek de olabilir.
Lanet bitler bazı saçı çok seviyor. Ablamın kızları sürekli bitleniyor okulda. Kadının evde bit ilacı ve bit şampuanı koleksiyonu varYok ben küçükken çok bitlenirdim tanırım biti bu o değil :)
Aminnnn küçükken hatırlıyorum bi bitlenmiştim kiii yağıyordu saçımdan annem taradıkça dörder beşer düşüyordu. Ne kadar ağlardım.Lanet bitler bazı saçı çok seviyor. Ablamın kızları sürekli bitleniyor okulda. Kadının evde bit ilacı ve bit şampuanı koleksiyonu varNasıl oluyor anlamıyorum her haftasonu çocukların saçlarını bit şampuanı ile yıkıyor, bit tokaları var. Güya koruma sağlıyor ama nafile. Allah kimseyi bitlendirmesin.
Ay nasıl elledinAyyy o ne ki. Fıt diye elimle öldürdüm parçalandı zaten çok minikti![]()
Ya değişik bi formu var yakından bakınca. Vücut paraziti midir oramdan buramdan mı çıktı korktum napimAcacak konu bulmak icin sacmaliyorsunuz cidden. Bocek ne olabilir ki. Cek supurgeye gitsin.
Yürüyüşünden bunun karınca ya da bit olmadığını anladım çünkğ aşırı yavaştı. Endamı yeter yani anlamam içinBöceğin ne böceği olduğunu nasıl anlıyorsunuz yaasla ayırt edemem
yıkanıyor her şeyNevresimlerinizi 60 derecede yıkayın ve yumuşatıcı yerine beyaz sirke kullanın. Yatağa da karbonat dökün bir iki saat bekletip süpürün hem akarlar ölür hem de bu böceğin yumurtası filan kalmışsa onlardan da kurtulursunuz.
Kim dalga geciyo kim ciddi anlayamiyorum yaVücut paraziti bu umarım vücudunuza yumurtalarını bırakmamıştır çok yakında bir sabah tüm yatağı sararlar koloni olarak.
Bunlar bir apartmanı sarsacak güçte cunku ..Belediyeden yardım alabilirsiniz acilen arayın ama Allah da başka dert ve fazla boş vakit vermesin.AMIN
Kafan dalgın belli ki. Yoksa senden kaçmazdı bunlarKim dalga geciyo kim ciddi anlayamiyorum ya![]()
Vücut paraziti bu umarım vücudunuza yumurtalarını bırakmamıştır çok yakında bir sabah tüm yatağı sararlar koloni olarak.
Bunlar bir apartmanı sarsacak güçte cunku ..Belediyeden yardım alabilirsiniz acilen arayın ama Allah da başka dert ve fazla boş vakit vermesin.AMIN