• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatağımdaki böcek.

Canım korkutmak istemem ama bit falan değildir değil mi?

Bazıları çok gelişmiş oluyor. Geçen sene kızım kreşte bizlendi, bazıları kocamandı. Kızım sarı saçlı sarı sarıydı bitler. Yazın yiğenim bitlendi ben temizledim kafasını onun da saçları siyahımsı, kocaman iki tane siyah bit çıkmıştı kafasından ama bu bit değil sanki tam anlayamadım. Böcek de olabilir.

Canım korkutmak istemem ama bit falan değildir değil mi?

Bazıları çok gelişmiş oluyor. Geçen sene kızım kreşte bizlendi, bazıları kocamandı. Kızım sarı saçlı sarı sarıydı bitler. Yazın yiğenim bitlendi ben temizledim kafasını onun da saçları siyahımsı, kocaman iki tane siyah bit çıkmıştı kafasından ama bu bit değil sanki tam anlayamadım. Böcek de olabilir.
Yok ben küçükken çok bitlenirdim tanırım biti bu o değil :)

Yok ben küçükken çok bitlenirdim tanırım biti bu o değil :)
Lanet bitler bazı saçı çok seviyor. Ablamın kızları sürekli bitleniyor okulda. Kadının evde bit ilacı ve bit şampuanı koleksiyonu var :D Nasıl oluyor anlamıyorum her haftasonu çocukların saçlarını bit şampuanı ile yıkıyor, bit tokaları var. Güya koruma sağlıyor ama nafile. Allah kimseyi bitlendirmesin.

Lanet bitler bazı saçı çok seviyor. Ablamın kızları sürekli bitleniyor okulda. Kadının evde bit ilacı ve bit şampuanı koleksiyonu var :KK70: Nasıl oluyor anlamıyorum her haftasonu çocukların saçlarını bit şampuanı ile yıkıyor, bit tokaları var. Güya koruma sağlıyor ama nafile. Allah kimseyi bitlendirmesin.
Aminnnn küçükken hatırlıyorum bi bitlenmiştim kiii yağıyordu saçımdan annem taradıkça dörder beşer düşüyordu. Ne kadar ağlardım.

Nevresimlerinizi 60 derecede yıkayın ve yumuşatıcı yerine beyaz sirke kullanın. Yatağa da karbonat dökün bir iki saat bekletip süpürün hem akarlar ölür hem de bu böceğin yumurtası filan kalmışsa onlardan da kurtulursunuz.

Nevresimlerinizi 60 derecede yıkayın ve yumuşatıcı yerine beyaz sirke kullanın. Yatağa da karbonat dökün bir iki saat bekletip süpürün hem akarlar ölür hem de bu böceğin yumurtası filan kalmışsa onlardan da kurtulursunuz.
yıkanıyor her şey :( sileyim güzelce yatağı

Vücut paraziti bu umarım vücudunuza yumurtalarını bırakmamıştır çok yakında bir sabah tüm yatağı sararlar koloni olarak.
Bunlar bir apartmanı sarsacak güçte cunku ..Belediyeden yardım alabilirsiniz acilen arayın ama Allah da başka dert ve fazla boş vakit vermesin.AMIN

Vücut paraziti bu umarım vücudunuza yumurtalarını bırakmamıştır çok yakında bir sabah tüm yatağı sararlar koloni olarak.
Bunlar bir apartmanı sarsacak güçte cunku ..Belediyeden yardım alabilirsiniz acilen arayın ama Allah da başka dert ve fazla boş vakit vermesin.AMIN
Kim dalga geciyo kim ciddi anlayamiyorum ya :110::KK14:

💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩

Back
X