• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yat kiralama

firdevsyil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
6
5
6
41
Arkadaşlar eşimin doğum gününü bu sene yatta kutlamak istiyorum ama daha önce hiç böyle bir şey yapmadım. baş başa olmayı planlıyorum. aslında geçen sene yakın arkadaşlarımızı da davet etmiştik evde kutlamıştık ama bu ikimize özel olsun istiyorum. yat kiralama işinde hiç tecrübem ve fiyatlar hakkında hiç bir bilgim yok. yani çok pahalı bir şey yapamam, bütçem yettiği kadar iyi bir organizasyon yapmak istiyorum. fiyat uygun olursa yemekli de olabilir hatta ramazandayız yani iftar ile birlikte de bir pasta kesimi olabilir. aranızda hiç yat sahibi olan ya da tanıdığı hatırı geçerek uygun fiyatlı bir şeyler ayarlayabilecek olan var mı ? şimdi balıklama gidip bir yat bularak kazıklanmak da istemiyorum. zaten ramazandayız yoğunluk da yoktur yani bir tanıdık olursa makul fiyatlara bir şeyler ayarlayabilirim herhalde. gerçekten yardımcı olabilecek birisi çıkarsa çok iyi olur. dünden beri araştırma yapıyorum ... sitesini buldum. baya bir inceledim, fiyatları falan da yazmışlar ama burada yazılı olan fiyatlar normal midir? daha ucuza yat kiralayabileceğim birileri var mıdır, yardımcı olursanız çok sevinirim. bir kere heves ettim :) şimdiden teşekkürler..

Son düzenleyen: Moderatör:
2 kişi, 2 saat boğaz turu, alkolsüz yemek menüsü, masanın mum ve gül yaprakları ile süslenmesi için 1000 TL ödedim arkadaşlar. bu fiyat daha sonraları değişebilir tabi, belki de ramazan ayına özel bir fiyattı tam bilemiyorum. aşağı yukarı bilgi sahibi olmanız için yazıyorum. ekonomik bir paket seçerek pastamı da dışarıdan kendim yaptırıp getirdim, çünkü özel bir pastaydı. müzikleri kendi telefonumdan istediğim şekilde çaldım. bir adet garson vardı hizmet eden ve kaptan haricinde yatta bizden başka kimse yoktu. benim için mükemmel bir geceydi, eşim de çok mutlu oldu, hiç beklemiyordu benden böyle bir sürpriz.. sadece doğum günü için değil yıldönümü, evlenme teklifi gibi tüm baş başa ve kalabalık turlar için hizmet veriyorlar. bu tarz sürpriz bir organizasyon düşünen herkese tavsiye ederim. bekir bey var firma sahibi, çok ilgili ve samimi birisi.. bir çok firmayla görüştüm, fiyatlar aşağı yukarı aynıydı ama ben bu firmayla anlaştım, çok da memnun kaldım.

geçtiğimiz senelerde .... firmasından 2 saatlik yat kiralama hizmeti almıştık. yemekli bir turdu ve fiyatlar gayet uygundu. sitede zaten fiyatlar dahil her şey yazıyor, merak edenler bakabilir..

Son düzenleyen: Moderatör:
en mantıklısı yerinde gidip yat sahipleri ile görüşmeniz.. internet üzerinden araştırma yapmak çok sağlıklı olmayacaktır.. yat sahipleri ile gidip birebir pazarlık yaparak çok daha uygun fiyatlara kiralama yapabilme ihtimaliniz de çok yüksek..

bugün samimi bir dostumun tanıştırdığı birinin yat sahibi olduğunu öğrendim.. özel mesaj atarsanız yönlendirebilirim...

Back
X