- 28 Mayıs 2017
- 6
- 5
- 6
- 41
- Konu Sahibi firdevsyil
Arkadaşlar eşimin doğum gününü bu sene yatta kutlamak istiyorum ama daha önce hiç böyle bir şey yapmadım. baş başa olmayı planlıyorum. aslında geçen sene yakın arkadaşlarımızı da davet etmiştik evde kutlamıştık ama bu ikimize özel olsun istiyorum. yat kiralama işinde hiç tecrübem ve fiyatlar hakkında hiç bir bilgim yok. yani çok pahalı bir şey yapamam, bütçem yettiği kadar iyi bir organizasyon yapmak istiyorum. fiyat uygun olursa yemekli de olabilir hatta ramazandayız yani iftar ile birlikte de bir pasta kesimi olabilir. aranızda hiç yat sahibi olan ya da tanıdığı hatırı geçerek uygun fiyatlı bir şeyler ayarlayabilecek olan var mı ? şimdi balıklama gidip bir yat bularak kazıklanmak da istemiyorum. zaten ramazandayız yoğunluk da yoktur yani bir tanıdık olursa makul fiyatlara bir şeyler ayarlayabilirim herhalde. gerçekten yardımcı olabilecek birisi çıkarsa çok iyi olur. dünden beri araştırma yapıyorum ... sitesini buldum. baya bir inceledim, fiyatları falan da yazmışlar ama burada yazılı olan fiyatlar normal midir? daha ucuza yat kiralayabileceğim birileri var mıdır, yardımcı olursanız çok sevinirim. bir kere heves ettim :) şimdiden teşekkürler..
Son düzenleyen: Moderatör: