Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba arkadaşlar.kızım 10.ayını bitiriyor ve ben burnu tıkalı değilse hala yastık kullanmıyorum.ama doktorumuza sormayı unuttum yastık kullanmaya başlamalımıyım?
ve birde hazır suyu kaynatarak veriyorum.Kaynatmayı bırakmalımıyım?.sizlere danışmak istedim.Allah yavrularımızı bağışlasın:asigim:
hazır küçük petlerdeki suları kullan kaynatmana bence gerek yok.. Yastığı 1 yaşından evvel önermiyorlar ama her doktorda farklı şeyleri savunuyor. Ben kullanmayı düünmüyorum. Başını hafif meyille yükselttim bu şekilde yaırıyorum
ben kaynatma taraftarıyım çünkü çeşme suyuyla oğlumu yıkarkan ağzına su kaçınca amip oldu zor atlattık kimseye tavsiye etmem sudan flor alamıyo bebekler doktorlarda onun için flor hapı veriyo zaten yastığa gelince bende yatağın altından yükseltiyorum 1 yaşına kadar kesinlikle önermiyo doktorlar sonrasında bebeğim isterse kullanıcam
Kalsiyum ,magnezyumu olmayan bir su çok da işe yaramayacaktır,mümkünse kaynatmayın.Keşke doğal kaynak suyu bulsak,bol mineralli ve alkali,en güzeli olurdu.