How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Beslenmesi yastık ve su..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

s_eker

ŞükürlerOlsunAllah'ımSana
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2008
407
3
118
Bursa
merhaba arkadaşlar.kızım 10.ayını bitiriyor ve ben burnu tıkalı değilse hala yastık kullanmıyorum.ama doktorumuza sormayı unuttum yastık kullanmaya başlamalımıyım?
ve birde hazır suyu kaynatarak veriyorum.Kaynatmayı bırakmalımıyım?.sizlere danışmak istedim.Allah yavrularımızı bağışlasın:asigim:

hazır küçük petlerdeki suları kullan kaynatmana bence gerek yok.. Yastığı 1 yaşından evvel önermiyorlar ama her doktorda farklı şeyleri savunuyor. Ben kullanmayı düünmüyorum. Başını hafif meyille yükselttim bu şekilde yaırıyorum

benim oğlum 9 aylık we hala kullanmadım yastık.1 yaşına kadar yasak!suyu da hala kaynatarak weriyorum.kaynatmayı da 1 yaşından sonra bırakıcam artık.

kızım 14 aylık hala yastık kullanmıyoruz,uyurken çok dönüyor.3 yaşına kadar kullanmıycam.

suyu kaynatma,mineralleri gitmesin.Hazır su ver.Benim oğlum 20.ayına girdi,hala yastıksız yatıyor

benim oğlum 4 aylık. doktor ister damacana suyu ister musluk suyu olsun kaynatmadan verme dedi. mineral olayını duymamıştım ne yapsam ki?

ben kaynatma taraftarıyım çünkü çeşme suyuyla oğlumu yıkarkan ağzına su kaçınca amip oldu zor atlattık kimseye tavsiye etmem sudan flor alamıyo bebekler doktorlarda onun için flor hapı veriyo zaten yastığa gelince bende yatağın altından yükseltiyorum 1 yaşına kadar kesinlikle önermiyo doktorlar sonrasında bebeğim isterse kullanıcam

benim oğlum 4 aylık. doktor ister damacana suyu ister musluk suyu olsun kaynatmadan verme dedi. mineral olayını duymamıştım ne yapsam ki?

Kalsiyum ,magnezyumu olmayan bir su çok da işe yaramayacaktır,mümkünse kaynatmayın.Keşke doğal kaynak suyu bulsak,bol mineralli ve alkali,en güzeli olurdu.

Back