• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yastık modelleri

miss_hulya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
45
0
86
39
Diğer
fronha6ni11jj1om0.jpg

fronha7gm11dp2uj0.jpg

fronha1bw61qb2qw6.jpg

fronha2ks51ti1qe0.jpg

fronhaum11te3hn2.jpg

çok güzelmiş.evdeki yastıklardan kendimizde yapabiliriz.birleştirip.ama kılıfını özel diktirip kumaş boyasıyla üzerindeki resimleri yapmak gerek

yaaa şahaneymişş yaaa bende istyorum bunlardannnn.... konuyu açan arkidişim hangi siteden buldun bunları???

Bunları daha önce görmüştüm çok güzel bi fikir gelmişti aklıma sevgililer günüde yapacam :jeyyar:
birini nişanlıma gönderecem biri bende kalacak:asigim:.Ayrı sehirlerdeyiz de :(
Yastıklar tek başına anlam ifade etmiyo ama evlenince kullanırız anlamlı olur.Tıpkı bizim gibi tek başımıza bi anlamımız yok hahhaa sırnaşık şey
Paylaşım İçin tesekkürlerr:enbuyukkk:

bu yastik resimlerini tesadufen baska bir kadin sitesinden bulmustum ve nerde bulabilecegimiz hakkidan hiç bilgim yok bende ariyorum ama daha bulamadim

çok begendm ama pahalı 2 yastık 90 ytl,kendimiz yapamazmıyız acaba

ben kendim yaptım arkadaşım; beyaz yastık kılıfı aldım 3 ytl verdim :)
kumaş boyası aldım kırmızı bide siyah çok da sevimli oldu :))) hihoyyyt toplamda 15 tl bile tutmadı

ben kendim yaptım arkadaşım; beyaz yastık kılıfı aldım 3 ytl verdim :)
kumaş boyası aldım kırmızı bide siyah çok da sevimli oldu :))) hihoyyyt toplamda 15 tl bile tutmadı

ellerinize sağlık tabi ya bizde yaparız 90 ytl e yazıkdelikafadulden,çok güzel bi hediye olur,el emeği olan hediyeler herzaman çok kıymetli olur zaten,peki şekli nasıl çizdin,yoksa direk boyaylamı yaptın,biraz anlatabilirmisin

ellerinize sağlık tabi ya bizde yaparız 90 ytl e yazıkdelikafadulden,çok güzel bi hediye olur,el emeği olan hediyeler herzaman çok kıymetli olur zaten,peki şekli nasıl çizdin,yoksa direk boyaylamı yaptın,biraz anlatabilirmisin

önce kursun kalemle çizdim altınada kalın kartonlar varya mukavva oluyo galiba ondan koydum ki boya arkaya geçmesin.sonrada ince uçlu sulu boya fırcası gibi bi fırçayla boyadım valla çokta güzel oldu ama çizerken iki ayrı yastık yapacaksan yan yana koyup çiz sekiller birbirini bütünlüyo ya bozuk bi görüntü oluşmasın.:)) ben ilk çizdim bozuk oldu yan yana koyup cizince daha güzel oluyo.umarım yardımcı olmuşumdur a.s.

bende kendim yapacağım, çok beğendim. teşekkürler paylaşım için..

Back