• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yastğın altına anahtar koyma olayı ( Rüyada evleneceğin kişiyi görmek )

geçen ay yaptım bunu.rüyamda norveç milli takım kaptanını gördüm:D ya adınıda bilmiyordum adamın araştırdım uzun sarı cılız bir şey zaten evliymiş:D

boyle seyleri demek ki her kes yapiyo genc kizken:1:ben de yapardim ama bizim burda baska tur yaparlar.birinin nisan sekerini alip yastiginin altina koyup uyuyosun.ben yaptim esimi gordum
ismini bile sayiklamisim annem duymus:9::9::9::9::9:bu arada esim halamin oglu hani ismini nerden bildin diye sorarsaniz diye soyledim. yani onceden taniyordum:1:aman dikkat yani mumkunse odada yalniz olun kapiyi da kitleyin:60::60::60::60::60:

Yahu ben nikah şekerini yaptım 2 defa. Birincisinde kızıl saçlı gözlüklü gri takıım elbiseli bi adam gelmş beni istemeye. (yakışıklıydı)
2. side pazardaydım tombik renkli gözlü birini gördüm. hahaha anlamadım gitti :9:

boyle seyleri demek ki her kes yapiyo genc kizken:1:ben de yapardim ama bizim burda baska tur yaparlar.birinin nisan sekerini alip yastiginin altina koyup uyuyosun.ben yaptim esimi gordum
ismini bile sayiklamisim annem duymus:9::9::9::9::9:bu arada esim halamin oglu hani ismini nerden bildin diye sorarsaniz diye soyledim. yani onceden taniyordum:1:aman dikkat yani mumkunse odada yalniz olun kapiyi da kitleyin:60::60::60::60::60:

ananemde genç kızken yapmış dedemi görmüş arkadan :53:
yaaaaa of bende gördüm 2 kere acaba hangisi olcak . Gusül abdesti aldım niyetlendim ısırdım yarısını nikah şekerinin. yastığmın altına koydum. İlk gördüğüm daha netti..
Siz ne güzel tam basmışsınız isim falanda net :1: nasıl yaptınız anlatırmısınız :26:

Son düzenleme:
ananemde genç kızken yapmış dedemi görmüş arkadan :53:
yaaaaa of bende gördüm 2 kere acaba hangisi olcak . Gusül abdesti aldım niyetlendim ısırdım yarısını nikah şekerinin. yastığmın altına koydum. İlk gördüğüm daha netti..
Siz ne güzel tam basmışsınız isim falanda net :1: nasıl yaptınız anlatırmısınız :26:
valla kuzu ozel bi sey yapmadim kenarindan isirip yedim kalanini yastigin altina koydum bu kadar.bi de bizde baska seyler de yaparlar mesela bu yil evlenip evlenmiicegini ogrenmek icin evin kapisinin onunde duruyosun yuzun kapiya taraf oluyo ayakkabinin tekini alip arka tarafa atiyosun sonra donup bakiyosun eger ayakkabinin burnu eve tarafsa evde kaldin demektir :9:yok disariysa ceyizi hazirla:9:
tabi bunlar eglenmek icin yapilan seyler

ruyalarimin erkegi diye :60::60::60::60::60:

valla öyle :15: Annemde yapmş ufakken babamın paltosunu görmüş ama çamurluymuş. (boşandılar ondan olabilir)
Pis yada çamurlu falan görürsek burdanda anlayabilirz belki sonradan evlilik hayırlımı hayırsızmı diye :44: tabi bunlar batıl inanç ama işte :31:

Son düzenleme:
valla öyle :15: Annemde yapmş ufakken babamın paltosunu görmüş ama çamurluymuş. (boşandılar ondan olabilir)
Pis yada çamurlu falan görürsek burdanda anlayabilirz belki sonradan evlilik hayırlımı hayırsızmı diye :44: tabi bunlar batıl inanç ama işte :31:

istemege geldiklerinde yok ben buna varmam ruyamda gordum pisdi uzeri dersin:9::9::9::9::9::9::9:

bi de boyle bi sey var gece yatmadan once tepsiye biraz un serpiyosun yatagin altina koyuyosun sabah kalktiginda adamin bas harfi cikiyomus guya ama ben yaptim hic bi sey olmadi:9::9::9::9::9:

ben bi gün arkadaşıma kalmaya gitmiştim, o da bana bu olayı söylemişti. ve o gece rüyamda birini gördüm.

umarım evleneceğim kişi değildir, çünkü şu an yolda gördüğümde selam bile vermek istemediğim biri :))

Ben denemiştim ama kel alaka birini gördüm hatta o zamanki aklımla dehşete düşmüştüm''Aman Allah'ım bununla mı evleneceğim ben''diye.Sonuç:Boş işler bunlar.

Back
X