- 26 Haziran 2010
- 359
- 91
- 298
- Konu Sahibi kelebek_93
geçen ay yaptım bunu.rüyamda norveç milli takım kaptanını gördüm
ya adınıda bilmiyordum adamın araştırdım uzun sarı cılız bir şey zaten evliymiş

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen ay yaptım bunu.rüyamda norveç milli takım kaptanını gördümya adınıda bilmiyordum adamın araştırdım uzun sarı cılız bir şey zaten evliymiş
![]()
ben yapmıştım, rüyamda da uğur dündarı görmüştüm![]()
Yahu ben nikah şekerini yaptım 2 defa. Birincisinde kızıl saçlı gözlüklü gri takıım elbiseli bi adam gelmş beni istemeye. (yakışıklıydı)
2. side pazardaydım tombik renkli gözlü birini gördüm. hahaha anlamadım gitti![]()
boyle seyleri demek ki her kes yapiyo genc kizkenben de yapardim ama bizim burda baska tur yaparlar.birinin nisan sekerini alip yastiginin altina koyup uyuyosun.ben yaptim esimi gordum
ismini bile sayiklamisim annem duymusbu arada esim halamin oglu hani ismini nerden bildin diye sorarsaniz diye soyledim. yani onceden taniyordum
aman dikkat yani mumkunse odada yalniz olun kapiyi da kitleyin
![]()
birnci yakisikli diye diyosun dimiananemde genç kızken yapmış dedemi görmüş arkadan![]()
yaaaaa of bende gördüm 2 kere acaba hangisi olcak . Gusül abdesti aldım niyetlendim ısırdım yarısını nikah şekerinin. yastığmın altına koydum. İlk gördüğüm daha netti
birnci yakisikli diye diyosun dimi![]()
valla kuzu ozel bi sey yapmadim kenarindan isirip yedim kalanini yastigin altina koydum bu kadar.bi de bizde baska seyler de yaparlar mesela bu yil evlenip evlenmiicegini ogrenmek icin evin kapisinin onunde duruyosun yuzun kapiya taraf oluyo ayakkabinin tekini alip arka tarafa atiyosun sonra donup bakiyosun eger ayakkabinin burnu eve tarafsa evde kaldin demektirananemde genç kızken yapmış dedemi görmüş arkadan![]()
yaaaaa of bende gördüm 2 kere acaba hangisi olcak . Gusül abdesti aldım niyetlendim ısırdım yarısını nikah şekerinin. yastığmın altına koydum. İlk gördüğüm daha netti..
Siz ne güzel tam basmışsınız isim falanda netnasıl yaptınız anlatırmısınız :26:
hahahah olabilirrrama 2. side pazarcıydı yani ehehehe
![]()
yani pazarciya gidecegin kesin![]()
yok diğeri mühendis gibiydi onu tercih ederimmmbi görsem aynısını peşiini bırakmam yapışırım valla seni gördüm rüyamda diye
![]()
ruyalarimin erkegi diye![]()
valla öyleAnnemde yapmş ufakken babamın paltosunu görmüş ama çamurluymuş. (boşandılar ondan olabilir)
Pis yada çamurlu falan görürsek burdanda anlayabilirz belki sonradan evlilik hayırlımı hayırsızmı diye :44: tabi bunlar batıl inanç ama işte![]()
istemege geldiklerinde yok ben buna varmam ruyamda gordum pisdi uzeri dersin![]()