Yasminle antibiyotik kullandım acaba Hamiş Miyim ?

pucca34

Guru
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
79
0
286
İzmir
Kızlar kOcaMaaaaaN merhaba.

Geçen ay yasmin 21 tableti tamamladıktan sonra 7 günlük arada antibiyotik kullanımım oldu.
Eşimle de başka bir korunma yöntemi kullanmadan bu sürenin öncesinde ve sonrasında ilişkiye girmeye devam ettik.

7gün sonra 8. günde yasmin diğer kutuyu içmeye başladım.
Bu gün yarın adet olmam gerek o kutuda bitti.

Fakat 10-15 gündür tuhaf hissediyorum kendimi

-özellikle karnım ağrıyor. böyle hafif bir kramp gibi, bıçak girer gibi (15-20 gündür var. normalde adetimde 2-3 gün önce olurdu sadece)
- sürekli yorgunluk ve uyku hali
- mide bulantısı iştahsızlık bazı yemeklere karşı tiksinme bazılarına karşı yogun ilgi (mesela et ürünlerini yemeyi bırakın bakamıyorum bile sıcaklardan mıdır acaba? )
-gögüslerimde kaşıntı
-hafiif hafiiif baş dönmesi ( sabahları olmuyor)
-hafiif bir bel agrısı

acaba diyorum dua ediyorum.
ama yine hüsran olacak biliyorum

inşalah bebeğim bana merhaba der de ben de çocuk için erken diyen kocayla mücadele etmekten kurtulurum

5-6 gün önce idrar testi yaptım tek çizgi ama henüz o zaman regl günümde gelmemişti.

acaba diyorum ?
fikri olan ?

Öncelikle yasmin gibi ilaçları kullanıyosan gebelik hemen olmaz ilacı bıraktıktan iki ay falan sonra doğurganlık artar diye biliyorum.ayrıca bide antibiyotik kullanmışsın bu gebelik ihtimalini dahada düşürüyo bence.
Antibiyotiğin yan etkileri olabilir onu bi araştır derim.
Ayrıca eşin daha erken diyosa önce onu alıştır bence.Benim kocamda uzun süre erken dedi ama şimdi benden çok istiyo.

AAAAHHHH ahhhhhh..
ah be arkadaşım onu alıştırmak kolay olsa böyle şeylerden medet umar mıydım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…