yasmini bıraktıktan sonra ilk ay hamile kalanlar ve sağlıklı doğum yapanlar

amin canım... ben dayanamayıp kan testi yaptırdım ve sonuç negatif ve çok üzüldüm... kaptırmışım kendimi... Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah bize de anne olmayı...

bende yasmın kulladım bır ay adet duzensızlıgı ıcın sonra bı bıraktım bırakıs o bırakıs :):)sonrası malum :):)

Bende 3 yıl yasmin kullandım. ekimde bıraktım ve 6 ay başka iir yöntemle korunduk.gecen ay çocuk düşünmeye başladık amam ilk ay olmadı. bakalım bu ay bat 14 nisan. allahtan hayırlısını diliyorum..

bende 3 yıl yasmin kullandım. ekimde bıraktım ve başka yöntemlerle korunmaya başladık.gecen ay cocuk için ilk denememizi yaptık ama olmadı.bakalım bu ay nolacak.bat 14 nisan allahtan hayırlısını diliyorum.

Bende 2 sene yasmin kullandım,6-7 ay da eşim korundu,korunmayı bıraktığımız 2.ay hamile kaldım..Çok şükür..

merhaba canım,gecen aylarda bende aynen senin gibi hissettim,batmalar vardı apandist sandık hatta ameliyattan yırttım son anda,bence ne olursa olsun bir kadın doğuma git,bende sevindim hamileyimdir diye ama myom çıktı ve calışmalara başladık bizde.İnşllah bir bebeğim olur bakalım.Bence sen kendini garantiye al ve doktora git.İnsallah bebek vardır

4 yada 5 sene ara vermeden yasmin kullandım (normalde 6 ayda 1 ara vermek gerekiyor) yasmini biraktiktan 2 hafta sonra hamile kaldim :) suanda 9+4 haftalik hamileyim bir sorun yok (maşallah)

Canım benim profilime bakar mısın lütfen açtığım konuya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…