• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yasmini bıraktıktan sonra ilk ay hamile kalanlar ve sağlıklı doğum yapanlar

canım benim senin yaşadığın belirtiler ne ki başım dönüyor midam de ekşime sık sık tuvelet gidiyorum (az su içtiğim halde ) kasıklarımda ağrı batma seyirme ne arasan karnım şiş gaz altlı üstlü ne ararsan vardı yani bende hapı bıraktıktan sonra vucüt kendini gebeliğe hazırlıyor bence ondan he birde akıntı çok yoğun bir şekilde hastalınıyorum sandım resmen koşa koşa vc gidiyorum. istah kesilmesi tiksinme vs vs anlıyacağın fosss :( çıktı resmen vucudum benimle dalga geçti artık doktora gidecektim bence bekle derim ben o stresli günleri geride bıraktım çok şükür şimdi yumurtlamayı bekliyorum ve çalışmalara başladım rabbim şu mubarek cuma gününde dualarımızın hepsine icabet ve kabul etsin inşaallaahhh canlarım :) öptümyanaktan

amin canım... ben dayanamayıp kan testi yaptırdım ve sonuç negatif ve çok üzüldüm... kaptırmışım kendimi... Allah hayırlısıyla nasip etsin inşallah bize de anne olmayı...

bende yasmın kulladım bır ay adet duzensızlıgı ıcın sonra bı bıraktım bırakıs o bırakıs :):)sonrası malum :):)

Bende 3 yıl yasmin kullandım. ekimde bıraktım ve 6 ay başka iir yöntemle korunduk.gecen ay çocuk düşünmeye başladık amam ilk ay olmadı. bakalım bu ay bat 14 nisan. allahtan hayırlısını diliyorum..

bende 3 yıl yasmin kullandım. ekimde bıraktım ve başka yöntemlerle korunmaya başladık.gecen ay cocuk için ilk denememizi yaptık ama olmadı.bakalım bu ay nolacak.bat 14 nisan allahtan hayırlısını diliyorum.

Bende 2 sene yasmin kullandım,6-7 ay da eşim korundu,korunmayı bıraktığımız 2.ay hamile kaldım..Çok şükür..

ben yasmini bu ay bıraktım... en son şubat ayında kullandım ve 29şubatta regl oldum... sonrasında tam da yumurtlama dönemimde eşimle korunmasız birlikte olduk... bu beraberliğin ardından bikaç gün sonra sağ yumurtalığımda önce batma sonra ağrı hissettim... özellikle oturup kalkarken ve merdiven çıkarken... hatta 1hafta önce apandistimin patlayacağını sandım yani o kadar şiddetliydi ağrım... şimdi daha iyiyim... ama halsizlik, yorgunluk, huzursuzluk, gün içinde sık sık tekrarlanan mide kazınması ve yumurtlama döneminden beri bitmeyen akıntım var... takip ettiğim kadarıyla bunlar hamilelik belirtisine çok benziyo... okuduğum kadarıyla adetinden 1 hafta önce bile gebeliğini öğrenenler var bu forumda... ben heveslenip test yaptım 2 kez ama sonuç negatif çıktı... adetime 3-5gün var daha... testin yanılma payı var mıdır sizce? yani ilk ay hamile kalmış olabilir miyim? ya da tüm bunlar hapı bıraktığım için vücudumda oluşan değişimler mi?

tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim:)

merhaba canım,gecen aylarda bende aynen senin gibi hissettim,batmalar vardı apandist sandık hatta ameliyattan yırttım son anda,bence ne olursa olsun bir kadın doğuma git,bende sevindim hamileyimdir diye ama myom çıktı ve calışmalara başladık bizde.İnşllah bir bebeğim olur bakalım.Bence sen kendini garantiye al ve doktora git.İnsallah bebek vardır:D

4 yada 5 sene ara vermeden yasmin kullandım (normalde 6 ayda 1 ara vermek gerekiyor) yasmini biraktiktan 2 hafta sonra hamile kaldim :) suanda 9+4 haftalik hamileyim bir sorun yok (maşallah)

canım ben yasmınle tam 10 ay korundum ve bıraktıgım ay hemen hamıle kaldım aslında olmaz dıodum supriz yaptı bebegım bana suan 17 haftalık hamıleyım allaha sukur bı sorun yasamadımm olan dusuklerın yasmınle bı alakası oldugunu sanmıyorum bence adet gunun bekle bı kac gun gecsın test yappp hadı hayırlısıı olsun senın ıcınn
Canım benim profilime bakar mısın lütfen açtığım konuya 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back