tabi olabilir psikolojik ama ben sigara kullanıyorum kahve cay cok tüketiyorum birazda bu yüzden aceleciyim sanırım.. bi an önce belli olsada bi kaç gün daha geçsin bakalım kan testi yaptırıcam..
kızlar akşam kadınlar klübünü açık bırakmışım laptopta eşim gelince görmüş geldi yanıma mutfağa böyle bir sarıldı öptü felan ne yazmışsın sen kadınlar klübünde gebelik felan yazıyor dedi..aaa yok öyle açık kalmıştır bakıyordum foruma dedim.. ama gözlerinde bir haber beklentisi vardı yaniii
işin ilginç tarafı ne zaman sorsam ben baba olmak için kendimi hazır hissetmiyorum diyen adam akşam gizliden mesaj verir gibi göbeğimi okşuyorilginç...
neyse ya bugün hafiften kasık ağrılarım başladı regl olucam anlaşılan..
Mrb canım inan böyle bir konuya ihtiyaç duyuyordum ama kendimde acmaya cesaret edemedim.temmuzda evlendim doktora danışıp hapa başladım.Kasım ayında hapı bırakmaya karar verdim.yaklasık 6 ay kullandım ve bıraktıktan sonra doktora gittim genel tahlil için ve b12 demir eksikligi cıktı ayrica hepsinin oldugu tek bir hap verdi.b12+demir+folikasit 30 kapsullü br hap suan onu kullanıyorum son 4 hapım kaldı tahlile gidecegim b12 için.bebek düşünmüyorduk vücuduma vermiş oldugu zararlardan dolayı hapı bırakmıştım ama öyle bir duyguki bebiş istedik eşimle 10 yıllık ilişki üzerine evlendik.bu ayki adetim hapı bırakmama ragmen düzenli oldu.bende de bulantılar kasık agrıları oldu hamile olmak ,istedgmden sanırım herşey pskljkmış wc ye gttgmde moralim bozuldu.neyse bu ayda adetimi oldum ve calışmalara başladık.Ayrıca doktorum hemen hamile kalablrsn kısa süre kullandıgın için bir problem yaratmaz dedi.
Arkadaşlar yasmini kullanırken adet kanamalarınızda azalma oldu mu? normalde oluyormuş zaten ama benim gerçekten çok az geliyor artık ve bu beni endişeye sevk ediyor bu yüzden korunma yöntemimi değiştirmeyi düşünüyorum
doktorum hapı bıraktıktan hemen sonra hamile kalınabileceğini söylemişti. çünkü hap sizi kullandığınız sürece koruyor. öyle ki, düzenli kullanırken bile unuttuğunuz günler olduğunda hamilelik riski oluyor.
ben hapı bıraktığım ilk ay hamile kaldım çok şükür. doktorum bu durumun bebek için bir sakıncası olmadığını söyledi. inşallah bir sorun yaşamam. sizde hamilelik durumu varsa eğer, testi gününüz geçtikten sonra yapın. ben geçmeden önce yaptığımda sonuç negatifti. hayırlısı olsun :)
ben de yasmin kullanmayı yeni bıraktım ve bebek istiyorum... okuduğum kadarıyla ilacı bıraktıkları ilk ay hamile kalanlar genelde düşük yapmışlar. siz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alabildiniz mi? hem meraktan hem de umutlanmak için soruyorum...
ben yasmini bu ay bıraktım... en son şubat ayında kullandım ve 29şubatta regl oldum... sonrasında tam da yumurtlama dönemimde eşimle korunmasız birlikte olduk... bu beraberliğin ardından bikaç gün sonra sağ yumurtalığımda önce batma sonra ağrı hissettim... özellikle oturup kalkarken ve merdiven çıkarken... hatta 1hafta önce apandistimin patlayacağını sandım yani o kadar şiddetliydi ağrım... şimdi daha iyiyim... ama halsizlik, yorgunluk, huzursuzluk, gün içinde sık sık tekrarlanan mide kazınması ve yumurtlama döneminden beri bitmeyen akıntım var... takip ettiğim kadarıyla bunlar hamilelik belirtisine çok benziyo... okuduğum kadarıyla adetinden 1 hafta önce bile gebeliğini öğrenenler var bu forumda... ben heveslenip test yaptım 2 kez ama sonuç negatif çıktı... adetime 3-5gün var daha... testin yanılma payı var mıdır sizce? yani ilk ay hamile kalmış olabilir miyim? ya da tüm bunlar hapı bıraktığım için vücudumda oluşan değişimler mi?
tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim:)
olabilir. benzer belirtiler bende de vardı ve ilk ay hamile kaldım. yalnız, periyod öncesinde yaptığım testte benim sonucumda negatif çıkmıştı. periyodun 1-2 gün geçmesini bekleyip yapın testi. hayırlısı olsun :)
ben yasmini bu ay bıraktım... en son şubat ayında kullandım ve 29şubatta regl oldum... sonrasında tam da yumurtlama dönemimde eşimle korunmasız birlikte olduk... bu beraberliğin ardından bikaç gün sonra sağ yumurtalığımda önce batma sonra ağrı hissettim... özellikle oturup kalkarken ve merdiven çıkarken... hatta 1hafta önce apandistimin patlayacağını sandım yani o kadar şiddetliydi ağrım... şimdi daha iyiyim... ama halsizlik, yorgunluk, huzursuzluk, gün içinde sık sık tekrarlanan mide kazınması ve yumurtlama döneminden beri bitmeyen akıntım var... takip ettiğim kadarıyla bunlar hamilelik belirtisine çok benziyo... okuduğum kadarıyla adetinden 1 hafta önce bile gebeliğini öğrenenler var bu forumda... ben heveslenip test yaptım 2 kez ama sonuç negatif çıktı... adetime 3-5gün var daha... testin yanılma payı var mıdır sizce? yani ilk ay hamile kalmış olabilir miyim? ya da tüm bunlar hapı bıraktığım için vücudumda oluşan değişimler mi?
tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim:)
canım merhaba bende şubatın başında bıraktım 9 ay kullandım hapı ilk reglim şubatın 19 başladı çok hafif geçti birşey anlamamıştım daha sonra benimde diğer topiklerde yazmıştım bütün belirtiler vardı RESMEN KENDİMİ PSİKOLOJİK ANNE olarak ilan etmiştim. sonra reglim geçikti 1 gün 2 gün test yaptırdım bişey çıkmadı sonra 3 gün oldu yine test yaptım bişey çıkmadı ve 3.günün akşamında kahverengi akıntı geldi seviniyimmi üzüleyim mi bilemedim ertesi gün kırmızı kartı gördüktabiki o kadar kaptırmışım ki kendimi çok şiddetli kasık ağrısı ve bel ağrısıda yaşadım ve acayip bir kanama geçirdim kıpkırmızı ve 3 gün yoğun bir şekilde geri kalan günlerde lekelenme şeklinde bitti 5 gün sürdü şimdi yumurtlama günümü bekliyorum. yani başımdan geçenleri anlattım şimdi umursamıyorum çünkü hemen olacak birşey değilmiş hamilelik o yüzden kendini kaptırma derim ben üzüldüm eşim bile üzüldü ki belki olabilir dedim o kadar belirti yaşıyordum anlıyacağın o benden daha çok üzüldü hiç tahlil bile yapmıcam herşey olacağına varıyor rabbim ol dediğinde olur yarabbim hayırlısıyla evlatlarımızı kucaklarımıza versin sağlıcakla kalın arkadaşlar
yazdıklarında kendimi buldum:) çünkü ben de kendimi psikolojik olarak hamile olduğuma inandırdım ve anneliğe hazırladım... elim sık sık karnıma gidiyo istem dışı... eğer hamile değilsem büyük hayal kırıklığı yaşıyacağım kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?