yasmini bıraktıktan sonra ilk ay hamile kalanlar ve sağlıklı doğum yapanlar

tabi olabilir psikolojik ama ben sigara kullanıyorum kahve cay cok tüketiyorum birazda bu yüzden aceleciyim sanırım.. bi an önce belli olsada bi kaç gün daha geçsin bakalım kan testi yaptırıcam..

kızlar akşam kadınlar klübünü açık bırakmışım laptopta eşim gelince görmüş geldi yanıma mutfağa böyle bir sarıldı öptü felan ne yazmışsın sen kadınlar klübünde gebelik felan yazıyor dedi.. aaa yok öyle açık kalmıştır bakıyordum foruma dedim.. ama gözlerinde bir haber beklentisi vardı yaniii

işin ilginç tarafı ne zaman sorsam ben baba olmak için kendimi hazır hissetmiyorum diyen adam akşam gizliden mesaj verir gibi göbeğimi okşuyor ilginç...

neyse ya bugün hafiften kasık ağrılarım başladı regl olucam anlaşılan..

Mrb canım inan böyle bir konuya ihtiyaç duyuyordum ama kendimde acmaya cesaret edemedim.temmuzda evlendim doktora danışıp hapa başladım.Kasım ayında hapı bırakmaya karar verdim.yaklasık 6 ay kullandım ve bıraktıktan sonra doktora gittim genel tahlil için ve b12 demir eksikligi cıktı ayrica hepsinin oldugu tek bir hap verdi.b12+demir+folikasit 30 kapsullü br hap suan onu kullanıyorum son 4 hapım kaldı tahlile gidecegim b12 için.bebek düşünmüyorduk vücuduma vermiş oldugu zararlardan dolayı hapı bırakmıştım ama öyle bir duyguki bebiş istedik eşimle 10 yıllık ilişki üzerine evlendik.bu ayki adetim hapı bırakmama ragmen düzenli oldu.bende de bulantılar kasık agrıları oldu hamile olmak ,istedgmden sanırım herşey pskljkmış wc ye gttgmde moralim bozuldu.neyse bu ayda adetimi oldum ve calışmalara başladık.Ayrıca doktorum hemen hamile kalablrsn kısa süre kullandıgın için bir problem yaratmaz dedi.​

Bizimkide istemiyorum diyordu canım ama hevese bindi artık başkalarının cocuklarını sevmek istemiyorum dedi.Hadi bakalım babalara en kısa zamanda hayırlısı ile süpriz yaparlar:)

büyük ihtimal benimde öyle olacak hamile değilim sanırım regle az kaldı sivilce çıktı uzun zaman sonra ilk defa hamile olaydım sivilce çıkmazdı herhalde...

Canım ben 2 yıl düzenli olarak kullandım Yasmin'i..4 günden 2 güne düşmüştü kanamalarım o da azar azar..Sol bacağımda ağrı yaptı damar tıkanıklığından korktum o yüzden bıraktım.Eşim korunuyor 6 aydır ama bizde bırakıcaz korunmayı artık..

Bende 9 ay yasminle korundum.Bebek düşündüğüm için bıraktım ama ne olur ne olmaz diye 3 ayda eşim kondomla korundu.Korunmayı bıraktığımız ilk ay hamile kaldım çok şükür.Oğlum şuanda 2,5 yaşında.

revindell canım nasılsın ay ne güzel olur bi bebek olsa da sevsek:) ben de eşime süpriz olsun biye bi bebek istiyorum bakalım allah ne zaman verecek:) şaşkın kocam hapı içtiğimi zannediyor ama bu ay bıraktım bakalım piyango ne zaman bize vuracak:)

ben de yasmin kullanmayı yeni bıraktım ve bebek istiyorum... okuduğum kadarıyla ilacı bıraktıkları ilk ay hamile kalanlar genelde düşük yapmışlar. siz bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alabildiniz mi? hem meraktan hem de umutlanmak için soruyorum...

düşüğün ilaçla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. ya da belki ben kısa süreli kullandığım için bende öyle bir sorun olmadı diyebilirim. hamileliğim devam ediyor :)

bende 2 ay yasmin kullandım
sonra bırakır bırakmaz hamile kaldım
tabi isteyerek :)
gebeliğim devam ediyor Allaha şükür oğluşumda hiçbir sorun yok.

ben yasmini bu ay bıraktım... en son şubat ayında kullandım ve 29şubatta regl oldum... sonrasında tam da yumurtlama dönemimde eşimle korunmasız birlikte olduk... bu beraberliğin ardından bikaç gün sonra sağ yumurtalığımda önce batma sonra ağrı hissettim... özellikle oturup kalkarken ve merdiven çıkarken... hatta 1hafta önce apandistimin patlayacağını sandım yani o kadar şiddetliydi ağrım... şimdi daha iyiyim... ama halsizlik, yorgunluk, huzursuzluk, gün içinde sık sık tekrarlanan mide kazınması ve yumurtlama döneminden beri bitmeyen akıntım var... takip ettiğim kadarıyla bunlar hamilelik belirtisine çok benziyo... okuduğum kadarıyla adetinden 1 hafta önce bile gebeliğini öğrenenler var bu forumda... ben heveslenip test yaptım 2 kez ama sonuç negatif çıktı... adetime 3-5gün var daha... testin yanılma payı var mıdır sizce? yani ilk ay hamile kalmış olabilir miyim? ya da tüm bunlar hapı bıraktığım için vücudumda oluşan değişimler mi?

tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim:)

ben yasmini bu ay bıraktım... en son şubat ayında kullandım ve 29şubatta regl oldum... sonrasında tam da yumurtlama dönemimde eşimle korunmasız birlikte olduk... bu beraberliğin ardından bikaç gün sonra sağ yumurtalığımda önce batma sonra ağrı hissettim... özellikle oturup kalkarken ve merdiven çıkarken... hatta 1hafta önce apandistimin patlayacağını sandım yani o kadar şiddetliydi ağrım... şimdi daha iyiyim... ama halsizlik, yorgunluk, huzursuzluk, gün içinde sık sık tekrarlanan mide kazınması ve yumurtlama döneminden beri bitmeyen akıntım var... takip ettiğim kadarıyla bunlar hamilelik belirtisine çok benziyo... okuduğum kadarıyla adetinden 1 hafta önce bile gebeliğini öğrenenler var bu forumda... ben heveslenip test yaptım 2 kez ama sonuç negatif çıktı... adetime 3-5gün var daha... testin yanılma payı var mıdır sizce? yani ilk ay hamile kalmış olabilir miyim? ya da tüm bunlar hapı bıraktığım için vücudumda oluşan değişimler mi?

tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim:)

olabilir. benzer belirtiler bende de vardı ve ilk ay hamile kaldım. yalnız, periyod öncesinde yaptığım testte benim sonucumda negatif çıkmıştı. periyodun 1-2 gün geçmesini bekleyip yapın testi. hayırlısı olsun :)

çok teşekkür ederim:) çok sevindim ve heveslendim bu cevapla:) aynı durumu yaşayan birisinin olduğunu bilmek rahatlattı beni:) inşallah hayal kırıklığı yaşamam... sizin de bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim:) darısı benim ve diğer bekleyenlerin başına:)

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır..

canım merhaba bende şubatın başında bıraktım 9 ay kullandım hapı ilk reglim şubatın 19 başladı çok hafif geçti birşey anlamamıştım daha sonra benimde diğer topiklerde yazmıştım bütün belirtiler vardı RESMEN KENDİMİ PSİKOLOJİK ANNE olarak ilan etmiştim. sonra reglim geçikti 1 gün 2 gün test yaptırdım bişey çıkmadı sonra 3 gün oldu yine test yaptım bişey çıkmadı ve 3.günün akşamında kahverengi akıntı geldi seviniyimmi üzüleyim mi bilemedim ertesi gün kırmızı kartı gördük tabiki o kadar kaptırmışım ki kendimi çok şiddetli kasık ağrısı ve bel ağrısıda yaşadım ve acayip bir kanama geçirdim kıpkırmızı ve 3 gün yoğun bir şekilde geri kalan günlerde lekelenme şeklinde bitti 5 gün sürdü şimdi yumurtlama günümü bekliyorum. yani başımdan geçenleri anlattım şimdi umursamıyorum çünkü hemen olacak birşey değilmiş hamilelik o yüzden kendini kaptırma derim ben üzüldüm eşim bile üzüldü ki belki olabilir dedim o kadar belirti yaşıyordum anlıyacağın o benden daha çok üzüldü hiç tahlil bile yapmıcam herşey olacağına varıyor rabbim ol dediğinde olur yarabbim hayırlısıyla evlatlarımızı kucaklarımıza versin sağlıcakla kalın arkadaşlar

yazdıklarında kendimi buldum:) çünkü ben de kendimi psikolojik olarak hamile olduğuma inandırdım ve anneliğe hazırladım... elim sık sık karnıma gidiyo istem dışı... eğer hamile değilsem büyük hayal kırıklığı yaşıyacağım kesin

canım benim senin yaşadığın belirtiler ne ki başım dönüyor midam de ekşime sık sık tuvelet gidiyorum (az su içtiğim halde ) kasıklarımda ağrı batma seyirme ne arasan karnım şiş gaz altlı üstlü ne ararsan vardı yani bende hapı bıraktıktan sonra vucüt kendini gebeliğe hazırlıyor bence ondan he birde akıntı çok yoğun bir şekilde hastalınıyorum sandım resmen koşa koşa vc gidiyorum. istah kesilmesi tiksinme vs vs anlıyacağın fosss çıktı resmen vucudum benimle dalga geçti artık doktora gidecektim bence bekle derim ben o stresli günleri geride bıraktım çok şükür şimdi yumurtlamayı bekliyorum ve çalışmalara başladım rabbim şu mubarek cuma gününde dualarımızın hepsine icabet ve kabul etsin inşaallaahhh canlarım :) öptümyanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…