Yasmin

hayırlı olsun. Benim kızım var 3.5 yasinda :)) hapı bıraktım spiral taktirip çıkarttirdim ne yapacağım bilmiyorum
Teşekkür ederim, amin inşallah. Allah bağışlasın yavrunu :) Spiral de zor, annemde yapismisti, kürtaj islemiyle almışlardı :/ hep dert bunlar ya

Kızlar Merhaba yine ben :/ Bu yasmin ilaciyla başım dertte :/ bugün de içeceğim hapı düşürüp kaybettim, ben de cuma gün içeceğim hapı içtim nolcak şimdi :/ bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?

Kızlar Merhaba yine ben :/ Bu yasmin ilaciyla başım dertte :/ bugün de içeceğim hapı düşürüp kaybettim, ben de cuma gün içeceğim hapı içtim nolcak şimdi :/ bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?
Bişey olmaz canım ilacı bi gün erken bitirmiş olursun ben yıllardır kullanıyorum sorun yok

Oohh çok şükür :) çok teşekkür ederim
Rica ederim canım bi gün geç başlayıp yada bırakmak sorun olmaz,ben bazen bi bakıyorum iki gün içmemişimhemen birini içiyorum diğerinide yatınca içiyorum ertesi gün rutine devam fikir olsun dedimbu gidişle üçüncüyü doğurucam unutmakdan

Ben de geçenlerde 1 tane unuttum aynı gün 2 tane içtim. Sonra alarm kurmaya başladım bu sefer de elimden düşüp gitti :/ Ben de korkuyorum kaza olcak diye Allah versin tabi ama isteyene, zamanında :)

Ben de geçenlerde 1 tane unuttum aynı gün 2 tane içtim. Sonra alarm kurmaya başladım bu sefer de elimden düşüp gitti :/ Ben de korkuyorum kaza olcak diye Allah versin tabi ama isteyene, zamanında :)
Allahdan gelene boynum kıldan incedir,
Âmin canım isteyene istediği zaman inş

Merhaba kizlar , bend nerdeyse 2 yildiryasmin kullaniyorum gecenlerde adet oldugumda 2 hafta kadar icmedim ardindan iliskiye girdik ve dikkat edemedi esim difer gun hemen ilacimi aldim ama suan cok tedirginim adetimede daha 10 gun vvar agri kesici filan icerken korkuyorum ya hamileysem diye ? Cok karisik oldu aslinda kusura bakmayin :)

6aydan once icmemeleri gerekiyo diyebibiliyorum evde kutusu varsa yazmasi gerekiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…