Teşekkür ederim, amin inşallah. Allah bağışlasın yavrunu :) Spiral de zor, annemde yapismisti, kürtaj islemiyle almışlardı :/ hep dert bunlar yahayırlı olsun.Benim kızım var 3.5 yasinda :)) hapı bıraktım spiral taktirip çıkarttirdim ne yapacağım bilmiyorum
Bişey olmaz canım ilacı bi gün erken bitirmiş olursun ben yıllardır kullanıyorum sorun yokKızlar Merhaba yine ben :/ Bu yasmin ilaciyla başım dertte :/ bugün de içeceğim hapı düşürüp kaybettim, ben de cuma gün içeceğim hapı içtim nolcak şimdi :/ bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi?
Oohh çok şükür :) çok teşekkür ederimBişey olmaz canım ilacı bi gün erken bitirmiş olursun ben yıllardır kullanıyorum sorun yok
Rica ederim canım bi gün geç başlayıp yada bırakmak sorun olmaz,ben bazen bi bakıyorum iki gün içmemişimOohh çok şükür :) çok teşekkür ederim
Rica ederim canım bi gün geç başlayıp yada bırakmak sorun olmaz,ben bazen bi bakıyorum iki gün içmemişimhemen birini içiyorum diğerinide yatınca içiyorum ertesi gün rutine devam fikir olsun dedim bu gidişle üçüncüyü doğurucam unutmakdan
Allahdan gelene boynum kıldan incedir,Ben de geçenlerde 1 tane unuttum aynı gün 2 tane içtim. Sonra alarm kurmaya başladım bu sefer de elimden düşüp gitti :/ Ben de korkuyorum kaza olcak diyeAllah versin tabi ama isteyene, zamanında :)
İnşallah :)Allahdan gelene boynum kıldan incedir,
Âmin canım isteyene istediği zaman inş