Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya cnm ben ilişkiden 25 gün sonra kan verdim beta HCG için negatif çıktı kimi onunla hamile kaldım diyodaKullandım 2 sene
Zannetmiyorum kalacağını ben de kullandım çünküYa cnm ben ilişkiden 25 gün sonra kan verdim beta HCG için negatif çıktı kimi onunla hamile kaldım diyoda
Ya canm ben regl oldum ama miktarı azdıZannetmiyorum kalacağını ben de kullandım çünkr
Yani kalınabilir tüpleri bağlatıp da hamile kalan da var, %1 risk var hapta da. Neyden şüphelendiniz hamile olsanız çıkardı 25 gündeYa cnm ben ilişkiden 25 gün sonra kan verdim beta HCG için negatif çıktı kimi onunla hamile kaldım diyoda
Yani kalınabilir tüpleri bağlatıp da hamile kalan da var, %1 risk var hapta da. Neyden şüphelendiniz hamile olsanız çıkardı 25 günde
Canm ben kullanıyordum regl az oldum sizde de oldu muben de kullanıyorum
Regl sürem az oldu neden acabaYani kalınabilir tüpleri bağlatıp da hamile kalan da var, %1 risk var hapta da. Neyden şüphelendiniz hamile olsanız çıkardı 25 günde
İlk kutunuz muRegl sürem az oldu neden acaba
İlk kutuydu evet ama adetin ilk günü başladım ve ilişkiye kullandıktan 11 gün sonra girdim ve ilac bittikten 3 gün sonra regl oldum iki gün felan sürdü 2.kutuda da aynı şekilde bittikten 3 gün sonra regl oldum az az ama 4 gün sürdü eşim şehir dışında çalışıyor en son ilişkim 9 Ekim'de oldu ve Kasım 9 da kan verdim ilişkiden 1 ay sonra yani 0.200 yani negatif çıktı gebelik olsa cikarmiydı kaset testte felan bilgilendirirseniz çok sevinirimİlk kutunuz mu
yani 3.günden sonra baya kesiliyor önceden öyle değildi daha kısa sürüyor artıkCanm ben kullanıyordum regl az oldum sizde de oldu mu
Ya canım haklısın da insanlar öyle yorumlar yapıyor ki kendi bildigimi unutuyorumHem korunuyorsunuz hem adet olmuşsunuz hem de kan testi negatif çıkmış. Hamile olmadığınıza inanmanız için daha başka ne gerekiyor ki?