Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yasmin hap kullanıyor 4-5 gün içmeyi unuttuğum için ara kanamA yaptı sonrasında ilaca devam ettim ama kutum bittiğinde regl olmadim acaba ara kanama regl gecikmesi yapar mı? (Ama kutu bitene kadar devam ettm icmeye bu ay)
Mrb. Ben tup bebek dusunuyorum. 3 aydor doktor kontrolune gidiyorum 30 yasinda adetimhep duzenli biriyum. En son gittigimde kist varmis yasmin verdi doktor adetimin 2.gunu kullanmaya basladim normalde 5.gunu biter 7.temizlenirim tam vitmesi 7.gunu bulur. Ama bu ilaci kullandiktan sonra 7.gunumde dahi asiri bir kanamam var ve pihti atıyorum yaninda 300 mg coraspirin kullaniyorum. Tedirgin oldum doktoru aradim normal demisti pihti degildir demisti ama eminim pihti. Ilaci kullandiktam sonra yoğun kanama yasayan varsa aydinlatabilir mi