Arkadaşlar merhaba. Bana bundan 1 sene önce pcos teşhisi kondu. Doktorum yasmin doğum kontrol hapı verdi ve 3 ay kullanıp beklememi söyledi. Adetin düzene girerse ilacı bırakırsın girmezse tekrar başlarsın dedi. 3 ay kullandım ve gerçekten de düzene girdi. İlacı bıraktım. Amma ve lakin son birkaç aydır adetim gecikmeye başlamıştı ve 2 aydır da belirti görmeme rağmen adet olmuyordum. Saçlarım çok dökülmeye başladı. Bu beni korkuttu ve yasmine geri dönmeye karar verdim. Biliyorum doktora danışmam daha doğru fakat randevu bulamıyorum. Uzağa da gitmek istemiyorum malum corona. Neyse başladım yasmine ama aman Allah'ım, bu nasıl bir mide bulantısı! Geceleri midem bulandığı için uyanıyorum. Kussam rahatlayacağım ama kusamıyorum. Ayrıca yumurtalıklarımda da ağrı oldu. Önceki kullanışımda olmuş muydu hatırlamıyorum. Şimdi iki sorum var:
Yumurtalıklarımda ağrı olması normal mi? Adet sancısını andırır cinsten bir ağrı ama şiddetli değil. Biraz araştırdım pcosda kistler erirken ağrı olabilir vs yazmışlar.
İkincisi ise bu lanet mide bulantısı ne zaman geçecek? İlla ilaç mı kullanmam lazım yoksa evde uygulayabileceğim doğal bir yöntem var mıdır.
Okuduğunuz için teşekkürler.