Gebeliğe Hazırlık Yasmin ve dostinex kullananlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tugce3333

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2018
710
610
27
Kızlar bugün kan tahlilimde prolaktin hormonum 37 çıktı lh hormonum 10 çıktı . DoktorUm alttan muayenede kist gördü pko gibi duruyor dedi zaten adet düzensizliğim vardı . Dostinex ve yasmin kullanacaksın birkaç gün sonra da rahim filmi çektircem böyle bir durum yaşayan varsa yazabilir mi umut olması açısından

Geçmiş olsun bende de prolaktin yüksekliği vardı hatta değerim 77'ydi, bir ay boyunca dostinex kullandım ve değer düştü. Prolaktin yüksekliği için başlı başına pko belirtisi dememişti doktorum, lh hormonunuz da bildiğim kadarıyla çok yüksek bir sınırda değil. Hiç meraklanmayın bence korkulacak bir durumunuz yok gibi görünüyor, tekrardan geçmiş olsun.

Kızlar bugün kan tahlilimde prolaktin hormonum 37 çıktı lh hormonum 10 çıktı . DoktorUm alttan muayenede kist gördü pko gibi duruyor dedi zaten adet düzensizliğim vardı . Dostinex ve yasmin kullanacaksın birkaç gün sonra da rahim filmi çektircem böyle bir durum yaşayan varsa yazabilir mi umut olması açısından
Canım prolaktin dostşnex le hemen düşüyor bende kullanmıştım çok yüksek değil seninde endişelenme hiç

Canım prolaktin dostşnex le hemen düşüyor bende kullanmıştım çok yüksek değil seninde endişelenme hiç
Geçmiş olsun bende de prolaktin yüksekliği vardı hatta değerim 77'ydi, bir ay boyunca dostinex kullandım ve değer düştü. Prolaktin yüksekliği için başlı başına pko belirtisi dememişti doktorum, lh hormonunuz da bildiğim kadarıyla çok yüksek bir sınırda değil. Hiç meraklanmayın bence korkulacak bir durumunuz yok gibi görünüyor, tekrardan geçmiş olsun.
Rahim filmi çektirdim o sonuçlardan sonra tüplerde tıkanıklık vardı açıldı çok şükür doğum kontrol hapı vermişti kist için bir de dostinex prolaktin için

Rahim filmi çektirdim o sonuçlardan sonra tüplerde tıkanıklık vardı açıldı çok şükür doğum kontrol hapı vermişti kist için bir de dostinex prolaktin için
[/QUOTE
Arkadaşlar bana da kist dolayısıyla Yasmin verdi. Detaylı birşey söylemedi. Normalde 2. aşılamaya başlayacaktık. Bir ayda yok olur mu bu kist. Siz ne kadar kullandınız

Kızlar bugün kan tahlilimde prolaktin hormonum 37 çıktı lh hormonum 10 çıktı . DoktorUm alttan muayenede kist gördü pko gibi duruyor dedi zaten adet düzensizliğim vardı . Dostinex ve yasmin kullanacaksın birkaç gün sonra da rahimi filmi çektircem böyle bir durum yaşayan varsa yazabilir mi umut olması açısından
Bana da doktor dostinex ve kist için dkh verdi. Doğum kontrol hapını ne kadar kullandınız acaba kist gitti mi

Konu eski ama sormak istedim bana da dostinex verdi doktorum 8 tablet 1 ayda bitiyor pazartesi ve perşembeleri kullanmamı söyledi. ve korunmana gerek yok dedi ama prospektüsde ilacı bıraktıktan en az 1 ay sonra gebelik planlanmalı yazıyor deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

X