Selamlar benim yumurtalıklarda 2-3 cm kist var Yasmin plus verdi doktor bey son 3 adet kaldı ama benim 5 gündür lekelenmem var bugüne artık kanamam normale dönüyor ilaçta da 3 adet var kullanmaya devam etsem mi ilacı
Ben Yasmin plus kullanıyorum ama bende ara kanama falan yapmadı ben doğum kontrol için kullanıyorum kistim falan yok kistinden dolayı kanama yapmış olabilir
Düzenli mi aldınız hapı her gün aynı saate aldıysanız ve aksatmadiysaniz olmaması lazım ama doktorum bana bunu yazarken 2-3 ay ara kanamalar yapabilir dedi endişe etme canım
Düzenli mi aldınız hapı her gün aynı saate aldıysanız ve aksatmadiysaniz olmaması lazım ama doktorum bana bunu yazarken 2-3 ay ara kanamalar yapabilir dedi endişe etme canım
Her gün bir tane aldım ama saatlere dikkat etmedim bir 5 gündür kahve rengi lekelenmem geldi bugün 6 gün artık kanamam normale döndü ilaçımda üç tane var acaba onları içmesem mi
Canım saatlerinde aksatma yapma her gün aynı saate almaya çalış geri kalan ilaçlarıda bitir bitirdikten sonra kontrole git bakalım ne dicek hapı birden birakmak iyi değil bitir. Geçmiş olsun şimdiden inşallah çocuk sahibi olursun
Canım saatlerinde aksatma yapma her gün aynı saate almaya çalış geri kalan ilaçlarıda bitir bitirdikten sonra kontrole git bakalım ne dicek hapı birden birakmak iyi değil bitir. Geçmiş olsun şimdiden inşallah çocuk sahibi olursun