Yasmin kullanıyorum ama hamilelikten şüpheleniyorum

kirmizikablo

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
3
0
Merhaba ben aranıza yeni katıldım. 7 aydır düzenli ''Yasmin'' kullanıyorum. Bu ay yine adetimi oldum, fakat adetim kırmızı değil kahverengi silik bir şekilde geliyor. ben gebelikten şüphelenip dün test yaptım. testi yaptığımda 5 dakika kadar sonucu bekledim ve tek çizgi çıktı. testi atmayı unutmuşum banyoda duruyordu. az önce teste gözüme, tek çıkan kırmızı çizginin yanında birde silik çizgi takıldı ama, o silik çizgi ne kırmızı ne pembeydi renksiz gölge gibi duruyordu. acaba test bir gün beklediği içinmi o 2. çizgi belirdi ? ve yasmin kullanıp hamile kalanlar oldu mu aranızda ? (bu arada hapımı düzenli kullandım hiç aksatmadım) testin 24 saat geçtikten sonraki fotoğrafı $Fotoğraf-0033(3).jpg

Merhaba ben aranıza yeni katıldım. 7 aydır düzenli ''Yasmin'' kullanıyorum. Bu ay yine adetimi oldum, fakat adetim kırmızı değil kahverengi silik bir şekilde geliyor. ben gebelikten şüphelenip dün test yaptım. testi yaptığımda 5 dakika kadar sonucu bekledim ve tek çizgi çıktı. testi atmayı unutmuşum banyoda duruyordu. az önce teste gözüme, tek çıkan kırmızı çizginin yanında birde silik çizgi takıldı ama, o silik çizgi ne kırmızı ne pembeydi renksiz gölge gibi duruyordu. acaba test bir gün beklediği içinmi o 2. çizgi belirdi ? ve yasmin kullanıp hamile kalanlar oldu mu aranızda ? (bu arada hapımı düzenli kullandım hiç aksatmadım) testin 24 saat geçtikten sonraki fotoğrafı Eki Görüntüle 649640

Canım bende 3 yıldır yasmin kullanıyorum sende 7 aydır ve düzenli olarak hiç aksatmadan kullandığını yazmışsın o yüzden hamile olma olasılığın düşük bence ama yanılıyorda olabilirim, çünkü dediğin ufak değişiklikler bendede olmuştu ilaç kullanırken olabiliyor bi ay az sancın oluyor öbür ay fazla yada adetinin kanama miktarı değişebiliyor yada iştahın ara ara çoğalıp azalıyor arada hafif akıntı kanama tarzı şeyler bile olabiliyor değişik ruh hali aşırı duygusallık yada sinirlilik hali bile olabiliyor, anlayacağın ben 3 yıldır bunları yaşıyorum ve her hissettiğim değişiklikte acaba hamilemiyim diye sorguluyorum ancak bunlar ilaçtan kaynaklanabiliyor :)

Test bekledikten sonra çıkan çizgi geçerli değil canım ama şüphen varsa bir test daha yap.
Yasmini düzenli kullandıysan unuttuğun hap falan yoksa hamile olma ihtimalin yok denecek kadar az.

X