Yasmin korunma hapı :/ mm

greenseaaa

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2024
506
137
18
Kızlar 7 günlük ara verdiğimde 4. Günü regl oluyorum peki bu reglden önceki o 3 gün daha kanama başlamadan ilişki olsa korurmu
Varmı tecrübesi olan

Kızlar 7 günlük ara verdiğimde 4. Günü regl oluyorum peki bu reglden önceki o 3 gün daha kanama başlamadan ilişki olsa korurmu
Varmı tecrübesi olan
21 gun duzenli kullandiginiz surece tum ay korur. Adetin hemen oncesinde hamile kalmaniz imkansiz gb birsey. İki adet ortasina denk geliyor yumurtlama. Siz duzenli ve her gun ayni saatte kullanin. Spiral oncesi yillarca yasmin ile korundum.

21 gun duzenli kullandiginiz surece tum ay korur. Adetin hemen oncesinde hamile kalmaniz imkansiz gb birsey. İki adet ortasina denk geliyor yumurtlama. Siz duzenli ve her gun ayni saatte kullanin. Spiral oncesi yillarca yasmin ile korundum.
Ya bı an tedirgin oldum 6. Kutum zaten ama hiç araya denk gelen bir ilişki olmamıştı o yüzden sordum yani şuan 6. Aydayim artık o aralarda kanama olmadan ilişki olsada korur yani demi hani bu durumu yaşayan varmı diye yazdım da

Korur merak etmeyin.
Çok teşekkürler peki bu regl zamanı bende bazen 5 gün bazen 6-7 gün sürüyor hemde kanama azaldı kanama azalmasıni normal görüyorum da bir ay 5 gün sürerken diğer ay 6-7 gün sürmesi normal mi sizde her ay aynı gundemi biterdi

Benim duzenliydi 5 gunde biterdi. Spiralden sonra uzadi. Yasmin kullanirken standrt 5 gun suruyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…