Sivilceli Ciltler Yasmin' i akne tedavisi ya da polikistik over sendromu için kullanan var mı?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Economist_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
45
0
Arkadaşlar doktorum bana 2 gün önce Yasmin adlı doğum kontrol hapını başlattı. Polikistik over hastayım ve de yumurtalığınmda 3 cm lik kist görüldü. Hem pko ve kisti tedavi etmek için verdi hem de adet öncesi sivilcelenme şikayetim çok oluyordu. Bu amaçlarla Yasmin kullanan arkadaşlar lütfen deneyimlerini benle paylaşabilirler mi? Teşekkürler hepinize...

Arkadaşlar lütfen,inanın çok ihtiyacım var bilgilerinize....

Bana hiçbir yan etkisi yok demişti doktor sivilcelerim içinde iç dedi. Hayatımda hiç bozulmayan regl günlerim altüst oldu. Tüm yaz boyunca regl oldum. Ne sivilcelerim geçti ne bir şey. Şiştim birde kilo aldım üstüne tüylenmeye de yol açtı. Siz siz olun bu ilacı kullanmayın. Benim tüm dengelerimi bozdu. Herkese her ilaç iyi gelmiyor demek ki. Olan tüm yazıma oldu, hiç denize giremedim.

cnm ben doktora sormadan sivilcelerim için kafama göre başlamıştım 4 kutu bitirdim sivilcelerime hiç bir faydası olmadı ama benim adet dönemim çok sancılı olur hapı içtiğim zamanlar sancımı çok azaltmıştı...Sanada geçmiş olsun ...

Cnm ben yasmini değil ama yine aynı firmanın çıkardığı yazz diye bir doğum kontrol hapını kullanıyorum. Gerçekten sivilcelerime çok çok iyi geldi her gören de diyor cildin ne kadar güzelleşmiş maşallah diye :) hiç bir yan etkisini de görmedim şu ana kadar ne kilo aldı ne başka birşey ama bünyeden bünyeye değişiyor tabi..

aaa evet onuda söylemeyi unuttum bende de yan etkisi olmadı sadece 55 kilodan 65 kiloya çıktım...Tabi direk kilo aldırdığını iddia edemiycem ama iştah açtığı kesin...!

aaa evet onuda söylemeyi unuttum bende de yan etkisi olmadı sadece 55 kilodan 65 kiloya çıktım...Tabi direk kilo aldırdığını iddia edemiycem ama iştah açtığı kesin...!

işte bünyeden bünyeye değişiyor canım bende kilo yapmadı

aynen öle cnm hatta kilo verdirenler bile varmışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…