yasmin doğum kontrol hapını bırakmak

lepko

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
181
27
118
34
İstanbul
arkadaşlar size bi sorum olacak..ben evlenince yasmin hapını içmeye başladım 2 yıl kadar.artık çocuk düşündüğümüzden dolayı hapı bıraktım.ama adetlerim aşırı düzensizleşti.bazı ay oluyorum bazen olmuyorum.evlenmeden önce böyle bi sorunum yoktu anlamıyorum..sizin tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız çokk sevinirim. çok stresteyim. bu sorunu nasıl çözebiririm.

Bendede aynisi oldu arkadasim ama ben yasminelle kullaniyordum. 2012 kasim ayinda hapi biraktim 2 ay duzenli geldi ve sonra birdaha duzene girmedi.. Bekarkende hic oyle bi sorunum yoktu.. Ama doktorum bunun piskolojik oldugunu ve anne olmayi cok istedigimden vucudumun ters tepki verdigini soyledi.. Sadece dusunme dedi :s sanki cok kolay 😤😤

Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼

bencede stres yapmayın,bende gebelik planladığım tarihten 6 ay önce hapı bıraktım ve hiç beklemezdim hemen hamile kaldım
Ama sağlıklı bir gebelik olmadı aldırdık.
Sonrasındada adetlerim düzenli oldu bi sorun yaşamadım.

Bende yasmini 2 yıl kullandım iki yıl oldu bırakalı hiç adet düzensizliği yaşamadım sdc bir kaç defa şaştı Hatta haplar sayesinde düzene girdi kullanmadan önce düzensizdi

Bende yasmini 2 yıl kullandım iki yıl oldu bırakalı hiç adet düzensizliği yaşamadım sdc bir kaç defa şaştı Hatta haplar sayesinde düzene girdi kullanmadan önce düzensizdi

cevap verdiğin için teşekkür ederim.benim hapı kullanmadan önce adet düzensizliğim yoktu hapı bıraktıktan sonra oldu.dr.a gidip baştan aşağı muayene olmalıyım galiba

allahım inş. en yakın zamanda bebeğine kavuşmayı nasip eder.seninde benimki gibi olmuş.peki doktor hap tahlil vs. birşey verdimi.bende muayene oldum rahim yumurtalık güzel dedi stresten adet düzensizliği olur dedi başka da birşey demedi.gelde stres yapma.

bu düzensizlik için bi kadın doğum doktoruna gitmenizde fayda var, ultrasonla rahimin kalınlığına vs bakılır.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar aslında bu hap sonuçta hormon kont bırakınca vücut ne olduğunu şaşırıyor herkeste aynı etki olmasada bi süre sonra düzene girecektir yinede doktor kont

soğan kürünü hiç uyguladın mı . adet düzensizliğine ve hamile kalmaya yardımcı diyolar

bu düzensizlik için bi kadın doğum doktoruna gitmenizde fayda var, ultrasonla rahimin kalınlığına vs bakılır.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dr. a gitttim rahimde yumurtalıkta sorun yok dedi.sadece hormon testi yaptıramadım bi de onu yaptırcm.

Hersey iyiymis canim hic bay cikmadi iste piskolojik diyolar aynen nasil stres yapmiicanyaaaa

soğan kürünü hiç uyguladın mı . adet düzensizliğine ve hamile kalmaya yardımcı diyolar

Yarin basliyorum canim bu gune kadar ha hamile kaldim ha kalicam derken basliyamadim

Yarin basliyorum canim bu gune kadar ha hamile kaldim ha kalicam derken basliyamadim

inşallah faydasını görürsün cnm..adet düzeni yerine geldi mi bebişlerde gelecek inşallh sıkma canını

Yasmin bırakınca adette düzensizlikler olabiliyor. 5-6 ay sonra düzeliyor arkadaşlarımdan biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yasmin bırakınca adette düzensizlikler olabiliyor. 5-6 ay sonra düzeliyor arkadaşlarımdan biliyorum.

9ay oldu bırakalı malesef 2ay düzenli olduysa 3. ay olmadım çok sinir bozucu.arkadaşlarının adet düzeni kendiliğinden mi düzeldi?

inşallah faydasını görürsün cnm..adet düzeni yerine geldi mi bebişlerde gelecek inşallh sıkma canını

İnsallah tatlim tek umudum bu.. Bugun bi arkadasla karsilastim ama bebek istegimden haberi yok ve bana ruyasini anlatti, ruyasinda hamileymisim bebek sekerleri almisim ve ustunde 1 mayis tarihi varmis.. İnsallah 1 mayista hamile oldugumu ogrenirim 😔

Canm bende 1 yil kullandm biraktiktan 4 ay sonra hamile kaldim hicbir farklilik yaşaamıştim ama,stres apiyrsan onun için de olabilir

amin inş. allah gönlüne göre verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…