arkadaşlar size bi sorum olacak..ben evlenince yasmin hapını içmeye başladım 2 yıl kadar.artık çocuk düşündüğümüzden dolayı hapı bıraktım.ama adetlerim aşırı düzensizleşti.bazı ay oluyorum bazen olmuyorum.evlenmeden önce böyle bi sorunum yoktu anlamıyorum..sizin tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız çokk sevinirim. çok stresteyim. bu sorunu nasıl çözebiririm.
arkadaşlar size bi sorum olacak..ben evlenince yasmin hapını içmeye başladım 2 yıl kadar.artık çocuk düşündüğümüzden dolayı hapı bıraktım.ama adetlerim aşırı düzensizleşti.bazı ay oluyorum bazen olmuyorum.evlenmeden önce böyle bi sorunum yoktu anlamıyorum..sizin tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız çokk sevinirim. çok stresteyim. bu sorunu nasıl çözebiririm.
Bende yasmini 2 yıl kullandım iki yıl oldu bırakalı hiç adet düzensizliği yaşamadım sdc bir kaç defa şaştı Hatta haplar sayesinde düzene girdi kullanmadan önce düzensizdi
Bendede aynisi oldu arkadasim ama ben yasminelle kullaniyordum. 2012 kasim ayinda hapi biraktim 2 ay duzenli geldi ve sonra birdaha duzene girmedi.. Bekarkende hic oyle bi sorunum yoktu.. Ama doktorum bunun piskolojik oldugunu ve anne olmayi cok istedigimden vucudumun ters tepki verdigini soyledi.. Sadece dusunme dedi :s sanki cok kolay 😤😤
Anneliğe hasret kalmış ama asla pes etmiyecek bir anne aday adayı 🎀💗👼
Bendede aynisi oldu arkadasim ama ben yasminelle kullaniyordum. 2012 kasim ayinda hapi biraktim 2 ay duzenli geldi ve sonra birdaha duzene girmedi.. Bekarkende hic oyle bi sorunum yoktu.. Ama doktorum bunun piskolojik oldugunu ve anne olmayi cok istedigimden vucudumun ters tepki verdigini soyledi.. Sadece dusunme dedi :s sanki cok kolay 😤😤
bu düzensizlik için bi kadın doğum doktoruna gitmenizde fayda var, ultrasonla rahimin kalınlığına vs bakılır.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
allahım inş. en yakın zamanda bebeğine kavuşmayı nasip eder.seninde benimki gibi olmuş.peki doktor hap tahlil vs. birşey verdimi.bende muayene oldum rahim yumurtalık güzel dedi stresten adet düzensizliği olur dedi başka da birşey demedi.gelde stres yapma.
soğan kürünü hiç uyguladın mı . adet düzensizliğine ve hamile kalmaya yardımcı diyolar
Yarin basliyorum canim bu gune kadar ha hamile kaldim ha kalicam derken basliyamadim
Yasmin bırakınca adette düzensizlikler olabiliyor. 5-6 ay sonra düzeliyor arkadaşlarımdan biliyorum.
inşallah faydasını görürsün cnm..adet düzeni yerine geldi mi bebişlerde gelecek inşallh sıkma canını
İnsallah tatlim tek umudum bu.. Bugun bi arkadasla karsilastim ama bebek istegimden haberi yok ve bana ruyasini anlatti, ruyasinda hamileymisim bebek sekerleri almisim ve ustunde 1 mayis tarihi varmis.. İnsallah 1 mayista hamile oldugumu ogrenirim 😔
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?