Yasmin Doğum Kontrol Hapı

birnebze

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2024
4
0
30
Merhaba arkadaşlar. Ben evliyim ve 1 çocuğum var. İkinci çocuğa hazır olmadığımdan istemiyorum spiral için randevu bekliyordum ama reglime 1 gün kala ilişki oldu öncesinde eşim yanımda olmadığı için korunma ve siprale gideceğim için korunmuyordum ben de 1 gün sonra ertesi gün hapına ulaşım sağlayamadığım için elimde olan Yasmin doğum kontrol hapını kullandım. Ve bir gün sonra olmayı beklediğim reglim olmadı. 1 haftadır da olmayı bekliyorum halen regl olmadım :KK43: Acaba hamile mi kaldım ve kaset testte pozitif görünür mü 1 haftalık gebelik?

Doğum kontrol hapının öyle kullanılmadığını biliyosunuzdur diye düşünüyorum. 7 gün erken testte çıkması için

Doğum kontrol hapının öyle kullanılmadığını biliyosunuzdur diye düşünüyorum. 7 gün erken testte çıkması için
Evet biliyorum fakat o an korunma belki sağlar diye düşünerek 4 gün üst üste içip regl olmayınca bıraktım sonra da olmadım tabii üzerinden 3 gün geçti. İlişki sonrası 7 gün mü ?

Evet biliyorum fakat o an korunma belki sağlar diye düşünerek 4 gün üst üste içip regl olmayınca bıraktım sonra da olmadım tabii üzerinden 3 gün geçti. İlişki sonrası 7 gün mü ?
Ben ilişki sonrası 7 gün geçti diye anladım, en azından bi 10-12 gün geçmesini bekleyin

Ben ilişki sonrası 7 gün geçti diye anladım, en azından bi 10-12 gün geçmesini bekleyin
Şöyle söyleyeyim ilişki olduğunda reglime bir gün vardı ve şu an ilişki üzerinden 7 gün geçti bugün 8. Gün ve adet olmadım. Doğum kontrol hapını ise ilişkiden 1 gün sonra kullanmaya başladım 4 gün kullanıp bıraktım. Bırakınca adetin gerçekleşir dedikleri için. Yani 12. Gün falan belli olur diyorsunuz biraz daha bekleyeyim teşekkürler

Spiral için özel hastaneye mı yoksa devlet Hastanesi'ne mi randevu aldınız

Şöyle söyleyeyim ilişki olduğunda reglime bir gün vardı ve şu an ilişki üzerinden 7 gün geçti bugün 8. Gün ve adet olmadım. Doğum kontrol hapını ise ilişkiden 1 gün sonra kullanmaya başladım 4 gün kullanıp bıraktım. Bırakınca adetin gerçekleşir dedikleri için. Yani 12. Gün falan belli olur diyorsunuz biraz daha bekleyeyim teşekkürler
Evet aşağı yukarı 10-12 gün sürer testte çıkması eğer varsa. Vücuda hormon yüklediğiniz için de olabilir adet gecikmeniz hamilelik de

X