Aile Planlaması yasmin doğum kontrol hapı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

ceyddd

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2020
50
16
3
25
hanımlar iyi geceler yumurtlama geçliği tedavisi için yasmin doğum kontrol hapına başladım 1 haftadır kullanıyorum internette yan etkisi olarak çok fazla şey okudum kullananlar ne gibi yan etkileri yaşadığını söyleyebilir mi ara kanama mide bulantısı bel ağrısı göğüs ağrısı bunları yaşadınız mı merak ediyorum tedavi süreci için kullanan varsa nasıldı cevaplarsanız sürecinizi anlatırsanız teşekkür ederiim

Merhaba. Ben yasmin kullandım ve benim damarlarım tikandi pıhtılaşma yaptı. 1 kutu bitmeden oldu . Anjio oldum bacaktan . Ve aşırı sıkıntı verem hap .

Merhaba. Ben yasmin kullandım ve benim damarlarım tikandi pıhtılaşma yaptı. 1 kutu bitmeden oldu . Anjio oldum bacaktan . Ve aşırı sıkıntı verem hap .
çok geçmiş olsun tedavi amaçlı kullandığım için bırakamıyorum herkeste aynı şeyler olmuyormuş ama bilmiyorum tedavi sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…