YASMIN DOGUM KONTROL HAPI VE KAHVERENGI AKINTI

Cansem87

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2018
38
10
8
38
Merhaba kizlar 12 temmuzda adet gormem gerekiyordu gormedim 15 temmuzda kanda gebelik testi yaptirdim negatif cikti tarlusal odet sokturucu kullandim ilac bitti 5 gun sonra adet gordum ader gordugum gun yasmin dogum kontrol hapina basladim adetim bitti fakat feci akintim var rezil durumdayim kasiklarim cok agriyor her an adet olucakmisim gibi kahverengi yogun akinti gecmiyor ilac 3 ay bu sekilde lekelenme yapabilirmis ama benim icim hic rahat degil sizce yasmin icmeye devam etmelimiyim

Bende daha önce yasmin kullandım kahverengi akıntı ve mide bulantısı yapıyordu bende 2 ay kullanabildim anca bırakmak zorunda kaldım.agır bir ilac devam etmenizi tavsiye etmem

Cevap verdigin icin tesekkur ederim dun aksam yeni kutuya basladim ayni sekilde olursa devam etmeyecegim

Spirali dogum yapmıslara takıyorlar sadece.bide spirali cıkarnca daha hamile kalamamıs arkadaslarım var.
Ha evet canım senin doğum yapıp yapmadığını bilmiyorum tabi benim iki çocuğum var ama çıkartıp çocuğu olmayanı duymadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…