- 14 Temmuz 2012
- 966
- 11
- Konu Sahibi character
- #1.801
bende de aynı durum söz konusu daha belirgin ve renkleri koyu gibi :S birde adet olamıyorum bu ilacı alırken hamile kalma riski varmı ki :S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben 2 yıldır Yasmin kullanıyorum son dönemde bacaklarımda kılcal damarlarım daha da belirginleşmeye başladı acaba böyle bir etkisi olabilir mi böyle bir durum dikkatinizi çekti mi?
bende de aynı durum söz konusu daha belirgin ve renkleri koyu gibi :S birde adet olamıyorum bu ilacı alırken hamile kalma riski varmı ki :S
neden zararlı canım acıklayabılırmısın merak ettım dogrusu
neden zararlı canım acıklayabılırmısın merak ettım dogrusu
saçları dökülen var mı?
merhaba,
ben de yeni kullanmaya baslayacagım ama iki sorum olacak,
adet kanamasının ilk gunu alınmalı deniyor, ilk gun alındığında kanama hemen kesiliyor değil mi?
ayrıca, kullanıma ara verildikten sonra (ornegin 1 ay ara verilse) ve yeniden baslanmak istendiğinde adetin yine ilk gununden mi baslanmalı ?
pazartesi doktora gidecegim ama gitmeden bir fikirlerinizi almak istedim.
Teşekkürler.
ARKADAŞLAR ÇOK NET BİR CEVAP İSTİYORUM SİZLERDEN ..Bu hap kilo aldırıyor mu ? Bir de s,gara ile kullananlar var mı ?? Şimdiden teşekkürler
ARKADAŞLAR ÇOK NET BİR CEVAP İSTİYORUM SİZLERDEN ..Bu hap kilo aldırıyor mu ? Bir de s,gara ile kullananlar var mı ?? Şimdiden teşekkürler
kızlar hayatımda ilk defa yasmin kullanmaya başladım 6 gün kullanımndan sonra korunmadan ilişkiye girdik aklıma şu takıldı acaba kutu bittikten sonramı tam koruma sağlar yoksa 6 günlük kullanmam korumuşmudur beni
cevap verebilecek birileri yokmu kızlar duyun sesimi LÜFFFEN:18: