Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doğum kontrol hapı kullanırken adet olamazsın canım... şu an kullandığın ilacın bitince adet olacaksın...Merhaba,
3 paket yasmini bitirdikten sonra (7 gün arayı hiç vermeden) yazz kullanmaya başladım. Yani yasmini bitirdiğim günün ertesi günü yazza başladım. Bugün 6. yazz hapımı aldım ama hala regl olmadım. Doktorum yasminden jazza geçerken hiç ara vermememi söylemişti. Yine de düzenli şekilde regl olmam gerekmez miydi? İlaçlar arasında benim gibi geçiş yapan ya da ne zaman regl olacağımı bilen var mı? Teşekkürler
yasmini ilk kullanışım.. bitmesine 3 hap kaldı.. bugün kahverengi sıvı geldi.. acaba adet mi başlıyor diye korkuyorum.. böyle bir şey mümkün olabilir mi? yoksa sadece akıntı mıdır? akıntıysa da bu normal mi? :26: kasıklarımda ağrıyor biraz ama ara ara iki haftadır bu ağrı var.
evet doğum kontrol hapı kullanırken böyle lekeler hatta bazen küçük kanamalar bile olabiliyor...
sormak istediğim bişey var..yasminle bugün 2.günüm.ilk günden itibaren koruma etkisi yapıyor mu?
arkadaşlar merhaba ilk kez yasmin kullanıyorum daha doğrusu ilk kez doğumkontrol hapı...
kasıklarım çok ağrıyor bu normal mi sizce? birde doğum kontrol hapı kullanmama rağmen eşim içime boşalmaktan korkuyor hamile kalıcam die, böyle bişey başına gelen var mı? boşalsada hamile kalmam sanıyorum:S
adetin ilk günü başladıysan evet koruma başlıyor ama ilk günü başlamadıysan bir hafta ek koruma gerekebilir.
jinekologlar ilk ay ek bir korunma yöntemi kullanılmasını önerirler. 2. aydan itibarense gönül rahatlığıyla sadece doğum kontrol hapıyla korunabilirsiniz.
kızlar birsey sorcam bende pko var yasmin kullanıorum bayagı ara vermistim kullanmıodum basladım tekrar yalnız 7 gün ara verioduk biliorum ama benm ilac cumartesi bitti bugün mü icemeliyim yeni ilacı yoksa yarın mı ?
yasmini kullanmaya adetimin 3.günü başladım.ilk ay koruma sağlamaz mı şimdi?ilk ay yasmin dışında korunmayan ve bu yüzden aranızda hamile kalan var mı?