yaşlı kediciğim hasta =((

Çok üzüldüm. :KK43: Başın sağ olsun.Elinden geleni yaptın sen,senin yanında,sevginle huzurla öldü. :KK43: Ben de bi dostum öldüğünde günlerce yemek yiyemiyorum.Yerleri öyle belli oluyor ki :KK43:

Çok üzüldüm gerçekten
Ama güzel bir hayat sürdüğünden eminim sizin gibi bir sahibi varmış
Siz elinizden geleni yaptınız

Çok üzüldüm. :KK43: Başın sağ olsun.Elinden geleni yaptın sen,senin yanında,sevginle huzurla öldü. :KK43: Ben de bi dostum öldüğünde günlerce yemek yiyemiyorum.Yerleri öyle belli oluyor ki :KK43:

saolasın =(( bende bişey yiyemiyorum boğazımdan geçmiyor kuzucuğum son zamanlarında bişey yemiyordu çünkü ...

Çok üzüldüm gerçekten
Ama güzel bir hayat sürdüğünden eminim sizin gibi bir sahibi varmış
Siz elinizden geleni yaptınız

öyle güzel 12 yılımız geçtiki yumağımla o benim herşeyimdi kediden öteydi artık bizim için ailemizin bi ferdiydi gözlerimiz onu arıyor evde yatağıma yatamıyorum cumada beri beraber yatardık çünkü =(( öyle özledim ki şimdiden pisimi hergün mezarına gidiyorum seviyorum okşuyorum toprağını yalnız kalamaz kuzucuğum canı sıkılır çünkü... durup durup ağlıyorum son hali gözümün önünden gitmiyor ama hayat ta devam ediyor kendimi salmamam gerk biliyorum ama elimde değil işte yapamıyorum :KK43::KK43: bi yandan diyorum keşke götürmeseydim veterinere belkide narkoz ağır geldi bi yandanda götürmeseydim ölene kadar vicdan azabı çekerdim bilmiyorum bildiğim tek şey güzel yumağımı çok özledimm

Başınız sağ olsun :KK5: Benimde daha önce ki kedim vefat etmişti.Bir daha asla kedi falan almam diye düşünürken kader karşıma şimdiki kedimi çıkardı.Yoklukları katlanılır gibi değil minik dostlarımızın.şimdi ki kedimi de çok seviyorum üzerine titriyorum ama geçmişe özlem duymamak imkansız.Sizi çok iyi anlıyorum.

öyle güzel 12 yılımız geçtiki yumağımla o benim herşeyimdi kediden öteydi artık bizim için ailemizin bi ferdiydi gözlerimiz onu arıyor evde yatağıma yatamıyorum cumada beri beraber yatardık çünkü =(( öyle özledim ki şimdiden pisimi hergün mezarına gidiyorum seviyorum okşuyorum toprağını yalnız kalamaz kuzucuğum canı sıkılır çünkü... durup durup ağlıyorum son hali gözümün önünden gitmiyor ama hayat ta devam ediyor kendimi salmamam gerk biliyorum ama elimde değil işte yapamıyorum :KK43::KK43: bi yandan diyorum keşke götürmeseydim veterinere belkide narkoz ağır geldi bi yandanda götürmeseydim ölene kadar vicdan azabı çekerdim bilmiyorum bildiğim tek şey güzel yumağımı çok özledimm

sizi çok iyi anlıyoorum 3 yıl önce kaybettim kedimi bende ve ondan sonra bidaha almadım kedi gerçi denk gelse yine alırım ama almıycam dedim çnkü insan dayanamıyor yaa bi daha aynı acıyı yaşayamam katlanamam diye düşündüm. yavrum kızım dedim ve kaybettim kendi evladım o acıyı yaşadım başınız sagolsun allah kolaylık versin:KK43:(

Başınız sağolsun..:KK5:
Ben bebek bir pisi almanızı tavsiye ederim..
Yerleri dolmuyor ama avunuyor insan..
Üstelik bir miniğin daha hayatı kurtulmuş oluyor sıcak yuvanızı açtığınızda..

Son düzenleme:
benim canım pisim yumağım tatlı kedim herşeyim can yoldaşım öldü dün allahım dayanamıyorum kuzucuğumu öyle görmeye gitmiyo gözümün önünden hali...dün akşam üstü annem aradı kötüleşti diye veterinere götürdü hemen bende babamla gittim öylece yatıyodu sedyede gittim yanına konuştum sevdim öptüm sanki beni babamı görünce sevindi garibim gözlerinin için güldü prensimin evimize getirdik doktor sıcak tutun ve su içirin dedi ısıtmaya çalıştık su içirmeye çalıştık ama olmadı benim 11 yıllık arkadaşım canım kedim dostum bıraktı gitti bizi böğüre böğüre ağlarmı bi insan kedinin arkasından ben ağladım bırakamadım kucağımdan saatlerce kaskatı oldu ama hala çok yakışıklı ve süslüydü sonra çarşafa sardık sevdim öptüm kokladım ve gömdük ben koydum toprağa kedimi yüreğim yana yana hala ağlıyorum ama yapıcak bişey yok güzelce toprağkla örttük üstünü tam o sırada ezan okunmaya başladı su döktük ot yemeği çok severdi üzerine otlar koyduk ayrılamadım başından toprağını sevdim vedalaştım abimle abim derdim ona bazen yumooooo senii çook seviyorummmmm kuzummm aslaa unutmammm herşeyimmm gözbebeğimmm ailemizin ferdii kuzumm aç karnına öldü benimde boğazımdan bi lokma geçmiyo dünden beri tatlı kedim benim

başın sağ olsun
çok acı allah sabır versin çok üzüldüm
eminim ona hayatının 11 yılını harika ve mutlu bi şekilde yaşatmışsındır:KK14:

başın sağolsun arkadaşım.. ben de çok sevdiğim kedimi kaybetmiştim yıllar önce.. insan demeye dilimin varmadığı bi kapıcımız vardı, hayvanı çatıya kilitlemiş.. akciğerleri hastaydı zaten bebeğimin, su kaybından kaybettik.. son bakışı hiç gözümün önünden gitmiyor benim de :KK43:

arkadaşları hepinizin yorumunu tek tek okudum hepinizinden allah razı olsun acısı daha çok taze bugun yumağım bizi bırakalı tam 1 hafta oldu ... şaka gibi geliyor inanamıyorum gün geçtikçe acısıda yokluğuda artıyor.. sabahları uyandığımda uyku sersemi evin içinde arıyorum nerde uyuyor diye ah güzel kedim ahh mezarına gidiyorum seviyorum onu konuşuyorum çok özlüyorum allahın gücüne gitmesin ama sanki ailemden çok sevdiğim bi insanı kaybetmiş gibi üzülüyorum çok zormuş dayanmak buna bide içim yanıyor garibime derdini anlatamadı anlayamadık çok geç kaldık ..ah o veteriner benim hasta yaşlı kediciğime kaldıramayacağı anezteziyi yaptı belki onun suçu değildi ama üstüne çok düşmedi biz onu yaşatmak için çırpınırken olsun allahıma isyan edemem böyle olması gerekiyomuş insanlar ölüyor sonuçta herşeye rağmen harika 11 yıl geçirdik pisiciğimle onu çook seviyorumm canımmm yumağımmmmm...
yavru kedi olayına gelince şu an acım çok taze istemiyorum hiç birşekilde hayvan çocuklğumdan beri bi sürü hayvan baktım acılarını çekmekten yoruldum artık ..elbetteki hayvan beslerim ilgilenirim ama evimde bakmam artık yada uzun bi süre ...

X